Goede reizende hondenrassen?

Bekend om hun prachtige witte jas en hun popachtige donkere ogen, heeft het verkleinwoord Bichon Frise de perfecte verhoudingen om het hoofd te bieden aan de beproevingen van reizen in kleine ruimtes. Yorkshire Terriers worden ook beschouwd als een bijzonder sociaal hondenras, wat betekent dat ze vaak meer dan enthousiast zijn om hun baasjes te vergezellen tijdens hun reizen. Labs zijn een van de vriendelijkste hondenrassen die je ooit zult ontmoeten. Ze zijn ook zeer intelligent en houden ervan om hun baasjes te plezieren.

Om deze reden zijn ze gemakkelijk te trainen en perfect om op reis te gaan. Dit klassieke en geliefde ras zal vriendelijk zijn voor alle nieuwe vrienden die je onderweg maakt. En hij zal aan je zijde staan terwijl je in meren zwemt en bergachtige paden oprent. De Labrador Retriever is zachtaardig en actief en zal een liefdevolle aanvulling zijn op uw gezin dat altijd onderweg is.

Verwacht niet dat dit hondje op schoot blijft. Norwich Terriers, zoals Pet Central uitlegt, blijven graag bezig. Ze zijn een soort pick-up-and-go ras. Als je verliefd bent op het verkennen van deze wijde wereld, is de Norwich Terrier het soort ras dat je aan je zijde hebt.

Het bewijs zit in de pudding, of in dit geval de naam. De Portugese waterhond houdt in feite van het water. Als je constant naar het strand of het meer of de rivier of zelfs gewoon naar het zwemgat reist, zal de Portugese Waterhond de eerste in de auto zijn. Dus je vindt het leuk om je welverdiende vakantie door te brengen op goudkleurig zand, een cocktail te drinken en in een goed boek te duiken.

Gelukkig voor jou is een Labrador Retriever net zo chill en zou hij de perfecte vakantiemaatje voor jou zijn. Als wandelen, klimmen en het verkennen van het buitenleven meer uw vakantiestijl is, is een Duitse kortharige aanwijzer uw ideale hondenpartner. Ze zijn energiek, klaar voor avontuur en gebouwd om te verkennen. Harig, vol leven en energie, een Brussels Griffon maakt uw vlucht of rit uniek in zijn soort.

Bovendien neemt deze kleine vriend niet te veel ruimte in en weet hij wanneer hij zachtaardig moet zijn. Als je een klassieke brutale puppy wilt, zou de Maltezer het beste hondenras zijn. Het is bijzonder goedkoop en weet voorzichtig te zijn. Dit ras is onverschrokken, schattig met een laag uitvallende jas die als een pluspunt fungeert tijdens lange autoritten.

Aangezien de meeste mensen geneigd zijn een boek te beoordelen op zijn omslag, is de algemene mentaliteit over de Franse bulldog dat het gemeen en chagrijnig is. Integendeel, degenen die dit hondenras hebben gehad, hebben een heel ander getuigenis. Het is niet alleen speels, buitengewoon vriendelijk, liefdevol en trekt je aandacht, maar het weet ook hoe hij zich moet bedwingen en kan bijzonder gedisciplineerd worden, zelfs in de kantooromgeving. Het compacte formaat van dit ras maakt het bijzonder draagbaar.

De donzige aard kan worden vergeleken met de Pommeren, en je kunt er gewoon niet genoeg van hebben om hem te aaien. De Cocker Spaniel is ook groot genoeg voor sporten van welke aard dan ook, en de spaniël staat bekend als dartel, zo niet dartelend. De afgelopen 28 jaar heeft de lieve Labrador het peloton geleid als het populairste hondenras van het land. De voormalige vissershonden die voor het eerst in Newfoundland werden gefokt, staan bekend als ideale huisdieren, maar hoe vertalen Marley's eigenschappen zich in reizen? Labrador Retrievers zijn meestal goedaardig, waardoor ze geweldige passagiers in de auto zijn.

Hoewel ze de hele dag kunnen ophalen en rennen, vinden ze het ook niet erg om te chillen. Je zult het gemakkelijk vinden om deze grote teddyberen te trainen voor reizen; ze houden van niets liever dan nieuwe dingen leren. De enige nadelen voor het leven op de weg met een Lab is dat ze de neiging hebben om meer dan 60 lbs te wegen, veel voedsel nodig hebben en niet in kleinere dragers passen. Controleer het beleid van de cruisemaatschappij, het trein- of busbedrijf waarmee u van plan bent te reizen voordat u plannen maakt om uw hond mee te nemen.

Een sociaal ras dat goed overweg kan met andere honden en toegewijd is aan de eigenaar, Yorkshire Terriers gaan graag waar hun mensen heen gaan. Deze honden hebben vaak een geniaal en gemakkelijk karakter, wat betekent dat ze vrienden zijn voor degenen die de open weg op willen gaan. Shih Tzu-honden, een van de schattigste honden ter wereld, staan ook bekend als een van de meest reisvriendelijke hondenrassen omdat ze kalm zijn en weinig zin hebben om te blaffen. Deze aandachtminnende pups zouden het niet goed doen om in het vrachtruim van een vliegtuig te zitten, maar ze zijn perfect voor autoritten en je kunt erop rekenen dat ze vriendelijk zijn met andere reizigers bij ruststops.

Bovendien is de Portugese Waterhond een niet-uitwerpend ras, wat betekent dat potentiële reizigers die een huisdier bezitten zich geen zorgen hoeven te maken over het haar van hun huisdier dat hun huurauto bedekt. De American Kennel Club noemt dit ras onvermoeibaar, dus als u op zoek bent naar een hond die uw constante activiteiten en reisroutes kan bijhouden, is dit het perfecte ras om op reis te gaan. Als u een kleinere hond nodig heeft voor uw actieve reizen, maar geen vaardigheid wilt opofferen, dan is dit hondje misschien wel het juiste reisvriendelijke hondenras voor jou. Als je een hond wilt die graag met je speelt tijdens je reisreizen en geweldig is met andere honden en kinderen, dan is dit het ras dat je misschien wilt adopteren.

Sterk en energiek, het zijn kleine honden die een actieve eigenaar kunnen bijhouden, maar prima een beetje luier zijn. Kleine honden zijn veel gemakkelijker om mee te vliegen, zei Smith, omdat ze minder ruimte innemen op plannen en meestal met je kunnen worden gedragen in plaats van in vracht te vliegen, en de teckel is hier geen uitzondering op. De middelgrote hond is een geweldige hond voor roadtrips met het gezin, zolang er genoeg pitstops zijn voor de Golden Retriever om zijn benen te strekken. Zacht, intelligent en gemakkelijk te trainen, Labs is volgens Smith de afgelopen 22 jaar de meest populaire hond van het land geweest en zijn actieve, gelukkige familieleden.

Als je niet veel scheiding krijgt tussen je werk en vrije tijd, en je enige kans om te reizen is vliegen tussen zakelijke bijeenkomsten, is een Border Terrier de pup voor jou. Deze honden staan graag in het middelpunt van de belangstelling en zullen je graag overal volgen tijdens je reisactiviteiten. Teckels, een vriendelijk, nieuwsgierig ras, zijn over het algemeen avontuurlijke honden die bereid zijn nieuwe dingen te proberen met hun baasjes, inclusief reizen,” zegt AKC-woordvoerder Stephanie Smith. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *