Hoe lang mag een hond in een vliegtuig reizen?

Veel luchtvaartmaatschappijen eisen dat de schone gezondheidsrekening van uw hond niet ouder is dan 10 dagen. Schakel JavaScript in om deze site volledig te ervaren. JavaScript inschakelen De VS. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft een tijdelijke schorsing uitgevaardigd van honden (handbagage of gecontroleerd), inclusief volledig opgeleide hulphonden, reizen naar de VS.

Uit een land dat wordt beschouwd als een hoog risico op hondsdolheid. Alleen hulphonden die naar de VS reizen. Uit landen met een hoog risico met een goedgekeurde CDC Dog Import Permit, of die voldoen aan CDC U, S. Vaccinatie- en microchipvereisten kunnen op American vliegen.

Katten uit landen met een hoog risico worden tijdens de schorsing niet geaccepteerd als handbagage of gecontroleerde huisdieren. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo. Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. We accepteren alleen ingecheckte huisdieren aan de kassa voor actieve dienst US, S.

Personeel van het ministerie van Buitenlandse Zaken dat op officiële bevelen reist. Volledig opgeleide hulphonden mogen gratis in de cabine vliegen als ze aan de vereisten voldoen. Neem voor uw reis contact op met Reserveringen, zodat we u op de hoogte kunnen stellen van eventuele vereisten of reiswijzigingen die van invloed kunnen zijn op u en uw huisdier, zoals vliegtuigbeperkingen. Reserveringen en ticketwijzigingen Het Australische ministerie van Landbouw en Watervoorraden accepteert geen aanvragen voor het importeren van assistentie- of hulpdieren van andere soorten dan honden.

Een hulp- of hulphond die is geaccrediteerd door een Australische staat of territoriumregering komt ook in aanmerking. In de meeste gevallen keren deze dieren terug naar Australië. Australische vereisten voor assistentie- en hulphonden Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen U bent verantwoordelijk voor het voldoen aan alle toelatingseisen en moet de afdeling ten minste 3 werkdagen voor export op de hoogte stellen van de beoogde aankomst van de hond. Wanneer u met een huisdier naar Trinidad en Tobago (POS) reist, kunt u niet vóór 8.00 uur op een vlucht aankomen.

En Puerto Rico moet minstens 8 weken oud zijn. Alle honden (handbagage en gecontroleerd) reizen naar de VS, S. Moet voldoen aan de overheidsvoorschriften inzake vaccinaties. Vereisten Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Regels voor quarantaine van dieren in Hawaï Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Alle huisdieren die naar Mexico reizen, moeten voldoen aan de overheidsvoorschriften inzake vaccinaties. Overheidsvoorschriften en vaccinaties in Mexico Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Je kunt niet reizen met een handbagage op transatlantische reizen.

Wanneer u met een gecontroleerd huisdier naar de Europese Unie (EU) reist, bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan alle toelatingseisen. Uw huisdier moet een tatoeage of geïmplanteerde microchip hebben die overeenkomt met het ID-nummer op zijn vaccinatiekaart. Afgezien van hulpdieren, kun je niet met een gecontroleerd huisdier naar het VK reizen, K. Of Ierland, maar je kunt honden en katten vervoeren naar Londen (LHR) en Manchester (MAN) met American Airlines Cargo.

Vervoer uw huisdier met American Airlines Cargo Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. U kunt niet met een handbagage reizen op transpacific reizen. Hoewel je met een ingecheckt huisdier van Japan naar Los Angeles (LAX) of Dallas-Fort Worth (DFW) kunt reizen, zijn huisdieren niet toegestaan als ingecheckte tassen naar Japan. Volgens USDA-beperkingen moeten dieren elke 12 uur water krijgen, dus voor reizen met een gecontroleerd huisdier naar LAX of DFW moet u een vlucht van 12 uur of minder boeken.

Japanse quarantaineservice voor dieren Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. U kunt reizen met uw huisdierendrager en 1 persoonlijk item, maar u mag geen handbagage meenemen naast een hondendrager en persoonlijke spullen. In plaats daarvan vervangt de kennel uw handbagage. Als uw huisdier te groot is om in de cabine te vliegen, moet het reizen met American Airlines Cargo.

Houd er rekening mee dat we alleen gecontroleerde huisdieren accepteren voor US, S in actieve dienst. Personeel van de Buitenlandse Dienst van het ministerie van Buitenlandse Zaken dat op officiële bestellingen reist, en de hondendrager moet voldoen aan alle kennelrichtlijnen voor gecontroleerde huisdieren. Als u niet aan deze vereisten voldoet, mag uw huisdier niet reizen. Kennelrichtlijnen voor gecontroleerde huisdieren Kinderwagens voor huisdieren moeten worden gecontroleerd aan de kassa en alle kosten voor ingecheckte tassen zijn van toepassing.

Contact opnemen met reserveringen om maximale afmetingen te controleren. Neem contact op met Reserveringen om uw huisdier van tevoren te plannen. We accepteren alleen ingecheckte huisdieren voor actieve dienst US, S. Er mogen maximaal 2 huisdieren worden gecontroleerd en ze moeten voldoen aan de minimumleeftijd en gezondheidseisen van de bestemming.

Aangezien de capaciteit beperkt is, accepteren we gecontroleerde huisdieren op basis van wie het eerst komt. Alle USDA-gezondheidsvereisten Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Katten moeten minstens 8 weken oud zijn wanneer ze binnen de VS reizen. Honden moeten minstens 8 weken oud zijn wanneer ze binnen de VS reizen.

Als je naar de VS reist, S. Honden die aankomen uit landen met een hoog risico moeten minstens 16 weken oud zijn en hun hondsdolheid schoten hebben voordat ze naar de VS reizen, S. Controleer of je reis begint in een land met een hoog risico. U moet ook 24 uur lang instructies geven voor voeding en water geven.

Tenzij gespecificeerd door een dierenarts, kunt u geen instructies achterlaten met de tekst 'geen voedsel of water. U kunt niet met een huisdier reizen als de grondtemperatuur lager is dan 45 graden Fahrenheit (7,2 graden C) op elke locatie op de reisroute. Mogelijk hebt u een extra brief nodig voor lange reizen. Als de temperatuur lager is dan 20 graden Fahrenheit (-6,6 graden C), kan uw huisdier niet worden gecontroleerd, zelfs niet met een brief van uw dierenarts.

Uw huisdier vervoeren met American Airlines Cargo Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Over het algemeen, als uw hond in zijn drager onder de stoel voor u past, kan hij in de cabine gaan. Dus dat betekent een hond met een gewicht tot ongeveer 20 pond. Natuurlijk kan die ruimte onder de stoel variëren, afhankelijk van het vliegtuig, en luchtvaartmaatschappijen beperken doorgaans hoeveel huisdieren in totaal per vlucht zijn toegestaan, daarom moet u contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij.

Je kunt geen extra zitje kopen voor je hond. Reizen met een hond op deze manier, in wezen als handbagage, brengt meestal een lagere vergoeding met zich mee dan wanneer hij in de buik van het vliegtuig reist. En trouwens, een huisdier in zijn draagtas telt als handbagage. Als het vervoeren van uw huisdier door de lucht de enige optie is, kijk dan of ze met u in de cabine kunnen reizen.

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u tegen een extra vergoeding een kat of kleine hond in de cabine meenemen. Maar u moet de luchtvaartmaatschappij ruim van tevoren bellen; er zijn limieten aan het aantal dieren dat in de cabine is toegestaan. Als u uw hond vervoert, zorg er dan voor dat deze voldoet aan de maatvereisten. Als u overweldigd raakt door alle voorschriften, zijn er bedrijven die u kunnen helpen bij het navigeren door het proces van vliegen met een huisdier.

Vereisten voor internationaal vliegen met uw hond zijn complexer en vereisen doorgaans nog meer planning. Australische vereisten voor assistentie- en hulphonden Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. In de winter vliegt u overdag om de warmst mogelijke temperaturen voor uw hond in het laadruim te garanderen. Train uw hond zo goed mogelijk op de reisdag en zoek dan, zo dicht mogelijk bij de vliegtijd, een plek voor uw hond om te wandelen, zichzelf te ontlasten en wat frisse lucht te krijgen.

Als u een jong, ouder of kwetsbaar huisdier heeft, raadpleeg dan uw dierenarts of ze klaar zijn voor de ontberingen van vliegreizen. Bevestig een actuele foto van uw hond aan de bovenkant van de kennel om hem te helpen identificeren als hij aan de drager ontsnapt. Voer uw huisdier niet in de uren voorafgaand aan het vertrek van de vlucht, omdat een volle maag ongemak kan veroorzaken voor een reizend huisdier, zegt de website van United Airlines. Of je nu regelmatig met je viervoeter reist of overweegt dit voor het eerst te doen, hier is alles wat je moet weten.

De andere optie en de enige optie voor grotere honden is vliegen als lading in een onder druk, temperatuurgeregeld compartiment dat niet te veel verschilt van de passagierscabine. Voordat u besluit uw hond aan boord te brengen, moet u ervoor zorgen dat u „een goede hondendrager vindt die stevig en klein genoeg is voor alle luchtvaartmaatschappijen die u vliegt”, zegt TPG senior schrijver Katie Genter. Tijdens de tussenstop neemt het personeel de dieren soms mee naar een hondenruimte waar ze worden gelopen, gevoerd, water krijgen en tussen vluchten naar de badkamer gaan. Begrijp dat drukke luchthavens voor veel honden geen van nature kalmerende omgevingen zijn, en doe wat u kunt om uw hond te troosten en hen te helpen overstimulatie te voorkomen.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *