Hond die in het vliegtuig reist?

Hoewel de regels van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij verschillen, kan uw hond meestal alleen in de cabine a, k, a. vliegen als handbagage als ze klein genoeg zijn om in een drager onder de stoel voor u te passen. Groter dan dat, en je pup zal in het vrachtruim moeten reizen, met de bagage en vracht. Als het vervoeren van uw huisdier door de lucht de enige optie is, kijk dan of ze met u in de cabine kunnen reizen.

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u tegen een extra vergoeding een kat of kleine hond in de cabine meenemen. Maar u moet de luchtvaartmaatschappij ruim van tevoren bellen; er zijn limieten aan het aantal dieren dat in de cabine is toegestaan. Als u uw hond vervoert, zorg er dan voor dat deze voldoet aan de maatvereisten. Als je overweldigd raakt door alle voorschriften, zijn er bedrijven die je kunnen helpen bij het navigeren door het proces van vliegen met een huisdier.

Vliegreizen kunnen bijzonder gevaarlijk zijn voor dieren met ingeduwde gezichten (de medische term is brachycefaal), zoals buldoggen, mopshonden en Perzische katten. Luchtvaartmaatschappijen en dierenexperts zeggen dat om stress te verminderen, het belangrijk is om uw hond aan de kennel te acclimatiseren voordat u vliegt. Het Australische ministerie van Landbouw en Watervoorraden accepteert geen aanvragen voor het importeren van hulp- of hulpdieren van andere soorten dan honden. Afhankelijk van waar u naartoe vliegt, kan uw hond ook aanvullende vaccinaties of behandelingen nodig hebben.

Sommige luchtvaartmaatschappijen kunnen u zelfs vragen om een verklaring te ondertekenen dat uw hond niet vóór de vlucht is verdoofd. In de winter vliegt u overdag om de warmst mogelijke temperaturen voor uw hond in het laadruim te garanderen. Als u uw hond als een emotioneel ondersteuningsdier beschouwt, verwacht dan geen speciale behandeling en verwacht nog steeds de toepasselijke huisdierkosten te betalen. American Airlines staat bijvoorbeeld toe dat katten en honden worden vervoerd als ze voldoen aan specifieke vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming, op de meeste vluchten van maximaal 12 uur van en naar geselecteerde locaties.

Voer uw huisdier niet in de uren voorafgaand aan het vertrek van de vlucht, omdat een volle maag ongemak kan veroorzaken voor een reizend huisdier, zegt de website van United Airlines. Honden die aankomen uit landen met een hoog risico, moeten dat tenminste zijn 16 weken oud en hun hondsdolheid schoten voordat ze naar de U reizen. Als u een grotere hond heeft, het kan moeilijker zijn om een luchtvaartmaatschappij te vinden waarmee u uw hond bij u in de cabine kunt houden. Over het regelen van een rit gesproken, zorg ervoor dat uw autoverhuurbedrijf, taxi of rideshare-chauffeur honden toestaat.

Turkije vereist bijvoorbeeld dat alle honden worden gevaccineerd tegen para-influenza, leptospirose, parvovirus, bordetella, hepatitis en hondenziekte voordat ze het land binnenkomen. Ed Hewitt begon op 10-jarige leeftijd met zijn gezin te reizen en heeft sindsdien tientallen landen op zes continenten bezocht. Maar JSX heeft een geweldig huisdierenbeleid en accepteert middelgrote en grote honden buiten de krat voor de kosten van een tweede stoel met slechts een heel eenvoudig formulier om in te vullen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *