Honden die in vracht reizen?

Huisdieren moeten in het algemeen in een goedgekeurde vervoerder passen, een harde of zachte kennel van ongeveer 17 inch lang bij 11 inch breed en 9 inch hoog, hoewel de vereisten kunnen variëren (neem contact op met de luchtvaartmaatschappij vóór uw vertrekdatum). Bestellingen Vliegen met Django was gelukkig makkelijk. Django weegt 14 lbs en past comfortabel in zijn hondendrager die onder de vliegtuigstoel voor ons glijdt. Zolang een luchtvaartmaatschappij met huisdierreizen in de cabine naar onze bestemming vliegt, hoeven we alleen maar een extra huisdiertoeslag te betalen en kan Django met ons aan onze voeten vliegen.

Helaas mogen niet alle honden in de cabine vliegen. Honden die niet onder een vliegtuigstoel passen in een door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurde hondendrager moeten met vracht vliegen. Bovendien verbieden sommige landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, reizen met huisdieren in de cabine volledig. Is de laadruimte veilig voor reizen met huisdieren? Zullen honden die te groot zijn voor reizen met huisdieren in de cabine comfortabel zijn in het ruim van het vliegtuig? Als uw huisdier niet in een drager onder de stoel voor u past, kan uw huisdier reizen in vracht (ook bekend als het ruim van het vliegtuig).

Bijna elke gerenommeerde binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappij biedt gespecialiseerde verzenddiensten voor dieren die niet zijn toegestaan in de vliegtuigcabine. Honden en katten die in vracht vliegen, moeten reizen in een goed geventileerde, stijve (a, k, a. Zachtzijdige dragers zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan. De meeste luchtvaartmaatschappijen eisten dat de kennel een solide bovenkant en basis had (d.w.z.

Zonder ventilatieopeningen) en minstens drie zijden met ventilatie. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben kennels nodig met vier geventileerde zijkanten voor internationale reizen. Huisdieren worden geplaatst in een klimaatgeregelde ruimte onder druk onder de vliegtuigcabine en gescheiden gehouden van bagage en andere vracht. Hoewel uw huisdier meestal op dezelfde vlucht zit als u, behouden luchtvaartmaatschappijen zich het recht voor om uw huisdier via een andere vlucht of route te verzenden.

Om met uw hond of kat via vracht te vliegen, moet u de vrachtreservering van uw huisdier ruim voor vertrek boeken. Elke luchtvaartmaatschappij heeft een iets ander beleid, dus bekijk altijd de pagina met het huisdierenbeleid van uw luchtvaartmaatschappij voordat u uw eigen reis boekt. Gezien het niveau van stressvrachtreizen op huisdieren, hebben de meeste luchtvaartmaatschappijen een up-to-date gezondheidscertificaat van een erkende dierenarts nodig om te bevestigen dat uw hond of kat in goede gezondheid verkeert. Om dezelfde reden verbieden alle luchtvaartmaatschappijen ook brachycefale honden en katten om in vracht te vliegen.

Brachycefale honden hebben stompe neuzen en omvatten Franse bulldogs, boston terriers, mopshonden, shih tzus en boksers - om er maar een paar te noemen. Uw luchtvaartmaatschappij heeft waarschijnlijk ook een vaccinatiecertificaat voor hondsdolheid nodig dat is afgegeven en ondertekend door een erkende dierenarts. De laadruimte is klimaatgestuurd en onder druk gezet om de veiligheid en het welzijn van uw huisdier te garanderen. Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen handhaven ook seizoensbeperkingen en temperatuurgerelateerde regels.

Delta Cargo vliegt bijvoorbeeld geen huisdieren bij extreem weer en verbiedt huisdieren om vracht te vervoeren wanneer de buitentemperaturen lager zijn dan 20˚F (-7˚C) of hoger dan 80˚F (27˚C). Evenzo staat American Airlines huisdieren niet toe om in vracht te reizen wanneer de buitentemperaturen lager zijn dan 45˚F of hoger dan 85˚F. Waarom deze temperatuurrichtlijnen? Hoewel de laadruimte klimaatgestuurd is, kan uw huisdier gedwongen worden om op het asfalt te wachten voordat hij in het vliegtuig wordt geladen. Luchtvaartmaatschappijen willen ervoor zorgen dat uw huisdier veilig is en niet onaangenaam warm of koud is tijdens hun transport op het asfalt.

Hoewel verantwoordelijke luchtvaartmaatschappijen hun best doen om uw huisdier comfortabel te houden, is het waar dat reizen met vracht zeer stressvol kan zijn voor dieren. De laadruimte van een vliegtuig is luid, donker en rommelig. Uw huisdier wordt vervoerd via vreemden (luchthavenpersoneel) en reist alleen in een nieuwe, ongebruikelijke en begrijpelijkerwijs enge omgeving. Als uw huisdier vatbaar is voor angst of een slechte gezondheid heeft, heroverweeg dan vrachtreizen en neem contact op met uw dierenarts voordat u reisplannen maakt.

Ja, maar het vrachtbeleid voor huisdieren van luchtvaartmaatschappijen verschilt. American Airlines Cargo vereist bijvoorbeeld dat eigenaren van gezelschapsdieren twee gerechten leveren (één voor voedsel en één voor water). De schalen moeten aan de binnenkant van de hardzijdige kennel worden bevestigd, maar van buitenaf toegankelijk zijn (zodat het personeel van de luchtvaartmaatschappij de kennel niet hoeft te openen). Hoewel American Airlines water levert voor huisdieren, zijn eigenaren van gezelschapsdieren verplicht om voldoende voedsel te verstrekken voor ten minste 24 uur voor het geval de vlucht van uw hond of kat vertraagd, geannuleerd, omgeleid, enz.

We raden u ten zeerste aan de pagina met huisdierenbeleid van uw luchtvaartmaatschappij te bekijken voordat u reisplannen boekt. Aangezien huisdieren hun kennels niet mogen verlaten tijdens vluchten, eisen de meeste luchtvaartmaatschappijen dat u de basis van de kennel van uw huisdier bekleedt met absorberend materiaal, d.w.z. Hoewel de overgrote meerderheid van de huisdieren die met vracht reizen veilig op hun bestemming aankomen, is het belangrijk om de mogelijke gevaren van vrachtreizen te begrijpen. Hoewel luchtvaartmaatschappijen eisen dat huisdieren tijdens hun reis voldoende voedsel en water hebben, bestaat er nog steeds een risico op uitdroging, vooral als uw huisdier niet gewend is te drinken uit zijn of haar waterbron.

Voordat u een reis boekt, moet u ervoor zorgen dat uw hond of kat gewend is aan zijn of haar kennel en weet hoe hij moet drinken uit de kom of waterfles van de kennel. Om ervoor te zorgen dat uw huisdier niet oververhit (of te koud) wordt, selecteert u een luchtvaartmaatschappij die seizoensbeperkingen en temperatuurgerelateerde regels handhaaft voor reizen met huisdieren. Zoals hierboven vermeld, vliegt Delta Cargo geen huisdieren bij extreem weer en verbiedt het huisdieren om vracht te vervoeren wanneer de buitentemperaturen lager zijn dan 20˚F (-7˚C) of hoger dan 80˚F (27˚C). Vrachtvervoer is stressvol voor elk huisdier, jong of oud.

Oudere huisdieren, huisdieren die vatbaar zijn voor angst of mensen in het algemeen een slechte gezondheid lopen een verhoogd risico op hartfalen tijdens het reizen. Raadpleeg uw dierenarts voordat u op reis gaat om er zeker van te zijn dat uw hond of kat een schone gezondheidsverklaring heeft en een geschikte kandidaat is voor vrachtreizen. Hoewel onwaarschijnlijk, zijn er incidenten in het verleden geweest waarbij huisdieren gewond raakten nadat ze aan hun kennel waren ontsnapt. Andere huisdieren raakten gewond nadat voorwerpen op hun kennel vielen.

Elke vermijdbare dood of letsel is absoluut onaanvaardbaar. Dat gezegd hebbende, ervan uitgaande dat uw hond of kat in zeer goede gezondheid verkeert (zoals bevestigd door uw erkende dierenarts) en ervan uitgaande dat u uw huisdier goed voorbereidt op vrachtreizen (d.w.z. Zorg ervoor dat hij of zij weet hoe hij moet eten en drinken uit de kommen van de kennel), vrachtreizen moet een veilige reisoptie zijn voor uw viervoetige familie. Het gezin wil verhuizen naar Azië met onze 11-jarige kat van 14 pond.

Ze past in een zachte handbagage voor huisdieren die onder de stoel past, of ze kan door vracht gaan. De totale reis wordt geschat op 30 uur eenmaal buiten het huis. Het duurt lang voor onze kat om in een krappe tas te zitten, evenals het alternatief om de reis in vracht te ervaren. Elke etappe duurt ongeveer 11 uur met een tussenstop van 3-4 uur.

Alle feedback over hoe dit te benaderen met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van ons geliefde huisdier zal op prijs worden gesteld, omdat we geen duidelijke visie of ervaring hebben om dit te benaderen. Heeft u vrienden of familie hun hond in vracht laten verzenden naar Europa vanuit de VS? Ik ga een jaar naar Polen verhuizen en moet mijn terriër Frodo meenemen. Ik ben zo bedroefd dat hij 22,6 pond is en dat is over de gewichtslimiet. Ik ben doodsbang dat hij vracht gaat en de kans dat hij sterft.

Nog tips? Voor een langeafstandsvlucht, en met de details die u in gedachten hebt gegeven, zou ik persoonlijk aanraden om uw hond mee te nemen in de cabine. Hoewel vracht statistisch gezien een veilige plek is voor dieren, kunnen het milieu en de ervaring nog steeds erg stressvol zijn voor huisdieren. Als vliegen in de cabine een optie is voor u en uw hond, zou ik op deze manier verder gaan en eenvoudig de zijkanten van de hondendrager uitbreiden zodra de drager onder de stoel voor u is weggestopt. Onthoud dat honden kuildieren zijn.

Hoewel je kleine jongen inderdaad een beetje groot is voor zijn dierendrager van zijn luchtvaartmaatschappij, houden bijna alle honden van een gezellige, veilige ruimte die net groot genoeg is om ze te passen. Je ziet hem misschien als krap (en er kunnen momenten zijn dat hij eruit wil stappen en zich wil uitstrekken, natuurlijk), maar hij zou helemaal in orde moeten zijn voor één transatlantische vlucht, ervan uitgaande dat hij in goede lichamelijke gezondheid verkeert. Heeft uw hond ooit zijn hondendraagzak gebruikt? Zo niet, dan volgen hier enkele geweldige tips om uw hond te trainen om van de reistas te houden. Je teckel zal veel rustiger in de lucht zijn als hij al gewend is om in zijn drager te rijden en het als zijn eigen veilige ruimte beschouwt.

Hallo, ik reis naar Canada (Londen naar Calgary) met mijn tweenie teckel (21,5' lang), en ik probeer te beslissen of het het beste voor hem is om met mij of in het ruim in de cabine te reizen. Hij past wel in een handtas, maar het is een beetje krap voor hem om te draaien en helemaal rechtop te zitten. Het heeft uitbreidbare zijkanten die tijdens de vlucht kunnen worden gebruikt. Ik heb ook een grote vrachtkist die hij kan gebruiken.

Het is een lange vlucht, dus proberen te beslissen of het beter voor hem is om meer ruimte te hebben voor de lange vlucht, of met huis te reizen. Ik maak me zorgen dat hij bang is in het ruim zonder mij. Advies over reizen met een worsthond in een hut? Wat zou je aanraden is beter voor een lange vlucht. Heel erg bedankt Katelyn Ik heb een kitten nodig 16 weken Ik koop van Moskou naar de VS CA welke internationale luchtvaartmaatschappijen het beste zijn voor reizen met huisdieren? En kun je een rederij voor huisdieren aanbevelen? We ontdekten vorig jaar de door enzymen aangedreven maandelijkse hondentandheelkundige kit van BARK Bright en zijn sindsdien fans.

BARK Bright's hondentandpasta en hondensticks met kipsmaak geven een boost aan de enzymen in de mond van honden om hun tanden schoon te houden en fris te ademen. Ze zijn ongelooflijk eenvoudig en effectief, en de kits worden gemakkelijk rechtstreeks naar uw deur verzonden. Is BARK Bright geschikt voor je pup? In dit DJANGO Dog Blog-artikel geven we een diepgaand overzicht en beoordeling van BARK Bright. Het is gebaseerd op onze eigen ervaring met het verkrijgen van de hondentandenreinigingsset voor onze worsthond Django.

We spraken met de oude rawfood-kampioen en internationale docent om het controversiële dieet voor rauw hondenvoer te bespreken. We graven ook in hoe grijze wolven evolueerden tot moderne honden, en we wegen de voordelen van het dieet voor rauwe hondenvoer af tegen veiligheidsrisico's zoals door voedsel overgedragen ziekteverwekkers. Ten slotte kauwen we over hoe we de hausse van de begeleidende hondenpopulatie kunnen oplossen en waarom zoveel dierenartsen rauwe emoties hebben over rauw voer voor huisdieren. Toen Mike en ik (Steph) eerder dit jaar naar ons nieuwe huis verhuisden, genoten we van de ruime indeling.

Vergeleken met ons vorige appartement van 650 vierkante meter in New York City, voelde ons bescheiden nieuwe huis aan als een paleis. We realiseerden ons echter al snel dat we veel meubels te doen hadden. Vooral onze hardhouten vloeren hadden onmiddellijke bescherming nodig. We hebben een luidruchtige 3-jarige peuter, een langharige teckel en een pasgeborene.

Het laatste wat we wilden was dat het speelgoed van onze peuter, de spuugups van onze baby en de nagels van onze pup onze nieuwe hardhouten vloeren zouden vernietigen. Tijdens het onderzoeken van de beste tapijten voor gezinnen met kinderen en huisdieren, kwamen Mike en ik (Steph) Tumble tegen. Tumble biedt machinewasbare en morsbestendige vloerkleden met moderne patronen en kleuren. Mike en ik bestelden 3 tapijten voor ons huis, een keukenloper en twee vloerkleden en we keken nooit achterom.

Het volgende is een eerlijke beoordeling en een diepgaand overzicht van Tumble-tapijten op basis van de persoonlijke ervaring van onze familie met verschillende tapijten in ons huis. Uw huisdier wordt in het laadruim geladen, hoewel hun kist wordt vastgezet in een ruimte behalve de rest van de bagage. De USDA vereist ook dat u uw huisdier voedsel en water geeft binnen 4 uur na het inchecken, maar niet binnen 4 uur na de daadwerkelijke vlucht. Sommige luchtvaartmaatschappijen leveren mogelijk water aan uw huisdier tijdens de vlucht (een vertegenwoordiger van United Airlines zei dat het personeel van de luchtvaartmaatschappij water zou leveren), terwijl anderen vereisen dat u voedsel en water verstrekt in de vervoerder of eraan vastzit.

In beide gevallen is het het beste om uw luchtvaartmaatschappij te vragen naar hun specifieke diensten en vereisten, en vervolgens ook uw eigen voedsel en water te verstrekken. Over het algemeen is vliegen met een hond in vracht veilig. Jaarlijks vliegen duizenden dieren in vracht over de hele wereld. We horen net over de ongelukkige gevallen waarin er iets misgaat.

Bedenk hoeveel schuilplaatsen dagelijks katten en honden vervoeren. American PetemPark biedt toonaangevend beleid en procedures om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg in de lucht krijgt. We hebben niet alleen meer dan 65 jaar ervaring met het vervoeren van dieren, maar onze experts overtreffen de industrienormen om de best mogelijke reiservaring voor uw huisdier te garanderen. Wanneer uw huisdier met PetemPark reist, zijn ze in de zorgzame handen van onze medelevende teamleden, die uw huisdier behandelen als hun eigen huisdier.

U kunt toegang krijgen tot al onze PetemBark-richtlijnen, beleidsregels en beperkingen, en vereiste documenten via de onderstaande links. Nu we de warme zomermaanden naderen, nemen we belangrijke voorzorgsmaatregelen om uw huisdieren gelukkig en gezond te houden. Om ze veilig te houden, accepteren we geen huisdieren als de temperaturen hoger zijn dan 85 graden Fahrenheit. CDC heeft de bevoegdheid om een CDC-hondenimportvergunning af te geven voor Amerikaanse burgers en wettige inwoners die verhuizen uit landen met een hoog risico om hun honden naar de Verenigde Staten te brengen.

Dergelijke vergunningen worden op beperkte basis afgegeven. Alle honden die in de Verenigde Staten worden geïmporteerd, moeten bij aankomst gezond zijn. We hebben het reizen met huisdieren nog gemakkelijker gemaakt door een nieuwe samenwerking met de diertransportexperts van My Pet Cab, die een veilige en naadloze thuisbezorgservice voor uw huisdier bieden. Meld u gewoon aan voor de bezorgservice van My Pet Cab bij het boeken van uw hond of kat.

Onze medewerkers van de klantenservice zullen u helpen tijdens uw reservering door u een exacte offerte te geven van de service van My Pet Cab op basis van de bezorglocatie. De extra service is inbegrepen in uw totale kosten, waarbij alle verzendkosten efficiënt worden gecombineerd voor uw gemak. My Pet Cab biedt ook langeafstandsreizen voor geselecteerde locaties, waardoor huisdieren naar Los Angeles kunnen vliegen en in een My Pet Cab-voertuig kunnen reizen naar locaties in Las Vegas, Nevada; Phoenix, Arizona; Tucson, Arizona; en Palm Springs, Californië. Deze verbindingen maken het voor klanten gemakkelijker om hun huisdieren te vervoeren tijdens de zomermaanden - wanneer de temperaturen te hoog zijn om dieren op de luchthavens op die locaties te huisvesten.

We weten dat er veel informatie te verwerken is, dus hebben we enkele antwoorden op veelgestelde vragen voorbereid. Toen een militair stel door het hele land moest verhuizen, wendden ze zich tot ons om hun katten te beschermen. We zijn een trots lid van de International Pet and Animal Transportation Association. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo.

Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. Hondenbeveiligingen of veiligheidsgordels zijn handig om te voorkomen dat uw hond door de auto dwaalt en de bestuurder afleidt, maar er is niet betrouwbaar aangetoond dat ze honden beschermen tijdens een crash. Ze zijn verplicht om alle reisincidenten met huisdieren in vracht te melden bij het Department of Transportation. Als u met uw huisdier reist, moet u op de dag van de reis de ticketagent bij de gate vertellen dat u een bevestiging wilt ontvangen dat uw huisdier in het vliegtuig is geladen als u niet kunt zien dat de bagageafhandelaars het vliegtuig laden voordat u zelf instapt.

Geef uw huisdier de beste kans om veilig aan te komen door deze stappen te nemen voordat u in het laadruim reist. Het is het beste om de waterfles aan de buitenkant van de container voor honden te bevestigen, zodat ze hem niet kunnen afslaan of op de stukken kunnen kauwen. U kunt niet met een huisdier reizen als de huidige of verwachte temperatuur hoger is dan 85 graden Fahrenheit (29,4 graden C) op elke locatie op de reisroute. Laten we dus eens kijken naar de gemeenschappelijke mythen over vliegende katten en honden als lading, en we zullen de realiteit delen op basis van bijna 20 jaar ervaring.

Het kan moeilijk zijn om gras te vinden op luchthavens, dus misschien wil je stoppen in een nabijgelegen park als je hond niet gewend is om op cement te plassen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *