Is het veilig voor honden om in vracht te reizen?

Honden en katten die in vracht vliegen, moeten reizen in een goed geventileerde, stijve (a, k, a. Zachtzijdige dragers zijn om veiligheidsredenen niet toegestaan. De meeste luchtvaartmaatschappijen eisten dat de kennel een solide bovenkant en basis had (d.w.z. Zonder ventilatieopeningen) en minstens drie zijden met ventilatie.

Uw huisdier wordt in het laadruim geladen, hoewel hun kist wordt vastgezet in een ruimte behalve de rest van de bagage. De USDA vereist ook dat u uw huisdier voedsel en water geeft binnen 4 uur na het inchecken, maar niet binnen 4 uur na de daadwerkelijke vlucht. Sommige luchtvaartmaatschappijen leveren mogelijk water aan uw huisdier tijdens de vlucht (een vertegenwoordiger van United Airlines zei dat het personeel van de luchtvaartmaatschappij water zou leveren), terwijl anderen vereisen dat u voedsel en water verstrekt in de vervoerder of eraan vastzit. In beide gevallen is het het beste om uw luchtvaartmaatschappij te vragen naar hun specifieke diensten en vereisten, en vervolgens ook uw eigen voedsel en water te verstrekken.

Over het algemeen is vliegen met een hond in vracht veilig. Jaarlijks vliegen duizenden dieren in vracht over de hele wereld. We horen net over de ongelukkige gevallen waarin er iets misgaat. Bedenk hoeveel schuilplaatsen dagelijks katten en honden vervoeren.

Kleine dieren mogen in de cabine van het vliegtuig rijden, zolang hun container maar onder de stoel past. De meeste huisdieren reizen echter in kratten die in de bagageruimte zijn geladen. Hoewel het over het algemeen veilig is, kan reizen in het vrachtruim van een vliegtuig gevaarlijk zijn voor uw huisdier, als u niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. PetRelocation organiseert elk jaar honderden, zo niet duizenden huisdiervluchten in vracht.

Laten we dus eens kijken naar de gemeenschappelijke mythen over vliegende katten en honden als lading, en we zullen de realiteit delen op basis van bijna 20 jaar ervaring. American PetemPark biedt toonaangevend beleid en procedures om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg in de lucht krijgt. We hebben niet alleen meer dan 65 jaar ervaring met het vervoeren van dieren, maar onze experts overtreffen de industrienormen om de best mogelijke reiservaring voor uw huisdier te garanderen. Wanneer uw huisdier met PetemPark reist, zijn ze in de zorgzame handen van onze medelevende teamleden, die uw huisdier behandelen als hun eigen huisdier.

U kunt toegang krijgen tot al onze PetemBark-richtlijnen, beleidsregels en beperkingen, en vereiste documenten via de onderstaande links. Nu we de warme zomermaanden naderen, nemen we belangrijke voorzorgsmaatregelen om uw huisdieren gelukkig en gezond te houden. Om ze veilig te houden, accepteren we geen huisdieren als de temperaturen hoger zijn dan 85 graden Fahrenheit. CDC heeft de bevoegdheid om een CDC-hondenimportvergunning af te geven voor Amerikaanse burgers en wettige inwoners die verhuizen uit landen met een hoog risico om hun honden naar de Verenigde Staten te brengen.

Dergelijke vergunningen worden op beperkte basis afgegeven. Alle honden die in de Verenigde Staten worden geïmporteerd, moeten bij aankomst gezond zijn. We hebben het reizen met huisdieren nog gemakkelijker gemaakt door een nieuwe samenwerking met de diertransportexperts van My Pet Cab, die een veilige en naadloze thuisbezorgservice voor uw huisdier bieden. Meld u gewoon aan voor de bezorgservice van My Pet Cab bij het boeken van uw hond of kat.

Onze medewerkers van de klantenservice zullen u helpen tijdens uw reservering door u een exacte offerte te geven van de service van My Pet Cab op basis van de bezorglocatie. De extra service is inbegrepen in uw totale kosten, waarbij alle verzendkosten efficiënt worden gecombineerd voor uw gemak. My Pet Cab biedt ook langeafstandsreizen voor geselecteerde locaties, waardoor huisdieren naar Los Angeles kunnen vliegen en in een My Pet Cab-voertuig kunnen reizen naar locaties in Las Vegas, Nevada; Phoenix, Arizona; Tucson, Arizona; en Palm Springs, Californië. Deze verbindingen maken het voor klanten gemakkelijker om hun huisdieren te vervoeren tijdens de zomermaanden - wanneer de temperaturen te hoog zijn om dieren op de luchthavens op die locaties te huisvesten.

We weten dat er veel informatie te verwerken is, dus hebben we enkele antwoorden op veelgestelde vragen voorbereid. Toen een militair stel door het hele land moest verhuizen, wendden ze zich tot ons om hun katten te beschermen. We zijn een trots lid van de International Pet and Animal Transportation Association. Of u nu van plan bent om met uw hond als lading of in de cabine te reizen, begin zo vroeg mogelijk met plannen.

Overweeg om een reisverzekering voor huisdieren af te sluiten van de luchtvaartmaatschappij of een externe aanbieder voor het geval er iets gebeurt. Als uw huisdier te groot is om onder de stoel te passen en VIP-reizen geen optie is, is uw enige keuze bij binnenlandse luchtvaartmaatschappijen om uw huisdier in vracht te vliegen. Als je een stompe (brachycefale) ras hebt, een hond of een kat, plaats ze dan niet in het laadruim van een vliegtuig. Haar bedrijf werkt het liefst samen met United in eigen land, zegt ze, en KLM, Lufthansa, British Airways en Qantas voor internationale reizen met huisdieren.

Als uw huisdier in het vrachtruim moet reizen, kunt u de kans op een veilige vlucht voor uw huisdier vergroten door deze tips te volgen. Dit lijkt misschien een willekeurig stuk uitrusting dat je nodig hebt om met je hond te vliegen, maar veel luchtvaartmaatschappijen eisen dat hondenbezitters de kenneldeur dichtbinden. Als je denkt dat vliegen stressvol is, stel je dan eens voor hoe de ervaring een onschuldige, onwetende hond of kat moet beïnvloeden wanneer hij wordt opgeborgen in het vrachtruim van een commerciële jet. Ze zijn verplicht om alle reisincidenten met huisdieren in vracht te melden bij het Department of Transportation.

Ze wijst naar de website van Delta, die uitgebreide en gedetailleerde informatie biedt over de mogelijke gevaren voor huisdieren die per vliegtuig reizen. Maar Theisen legt uit dat een verontrustende maas in de wet alle dieren die voor commerciële doeleinden reizen van deze vereiste uitsluit. Reizen met uw huisdier is soms nodig, maar het proces van het vervoeren van een dier in een vliegtuig kan belastend en enigszins riskant zijn. Het is licht van gewicht voor op reis en kan gemakkelijk dienst doen als reisbed voor gebruik wanneer u op uw bestemming aankomt.

De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een gezondheidscertificaat nodig, evenals vaccinatiegegevens waarin staat dat uw huisdier gezond genoeg is om te reizen. Delta, American, United en vele andere bedrijven hebben strikte voorschriften met betrekking tot brachycefale katten en honden op hun vluchten. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *