Is het waar dat honden niet graag reizen?

De meeste honden houden niet van reizen, en degenen die dat wel doen, hebben meestal moeten leren het leuk te vinden. In het wild kan te avontuurlijk zijn een hond doden, dus honden zijn meestal geëvolueerd om voorzichtig te zijn en dicht bij wat bekend is te blijven. Voor het grootste deel geven honden er het meest om dat ze bij hun mensen zijn, en „plaats is niet zo belangrijk. Dit maakt honden zeer levendige reisgenoten als we de tijd nemen om een positieve ervaring voor hen te creëren.

Het is echter belangrijk om na te denken over verschillende belangrijke logistieke kwesties om het reizen voor hen (en voor ons) zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Als u op het punt staat uw hond kennis te laten maken met een onbekende vorm van reizen, veroorzaakt dit waarschijnlijk een zekere mate van angst of angst. Door uw hond te trainen om ontspannen en comfortabel te zijn wanneer hij opgesloten zit, of hij nu in een krat zit of door middel van een veiligheidsgordel of harnas in een auto, kunt u zijn angst en angst verminderen. Bovendien is het veiliger voor zowel u als uw hond als de hond al heeft geleerd kalm te zijn en zich te vestigen in de opsluitingsruimte.

De Verenigde Staten hebben ook een paar hondvriendelijke nationale parken die met elk seizoen kunnen veranderen, en ze zijn perfect om lange wandelingen te maken en wat energie te verbranden. De kern van het huisassortiment is het hol (uw hond kan bijvoorbeeld uw huis en tuin als hol zien). Ongeacht de strategie is het belangrijk dat uw hond tijdens het reizen op de juiste manier wordt vastgehouden. Vergeet niet dat sommige honden niet van reizen houden en dat uw hond misschien liever thuis blijft met een hondenoppas.

We hebben deze resultaten nog niet gepubliceerd, maar ik geloof dat het een rookpistool is voor hondenemoties en het bewijs dat honden echt van hun mensen houden, zelfs meer dan hun medehoektanden. Als uw hond een goede reiziger is en van autoritten houdt, denk er dan aan om hem mee te nemen op een roadtrip waar hij tonnen nieuwe scènes en geuren kan ervaren die hem mentaal en fysiek actief houden. Laten we niet vergeten dat een puppy al heel vroeg in zijn leven verschillende uitstapjes naar de dierenarts moet doorstaan, en als al deze reizen in de auto worden gemaakt, kan zelfs een oudere hond een fobie van de auto ontwikkelen door puur negatieve associatie. Je moet hem naar de dierenarts brengen voor zijn vaccinaties en controles, maar zorg ervoor dat je autoritten ook leiden tot leuke plekken wandelen, behendigheidslessen of het hondenpark aan de andere kant van de stad.

Dit vereist het negeren van uw hond totdat hij tot rust komt, met behulp van commando's die geregeld gedrag bereiken, of het gebruik van een riem en hoofdhalster om de hond sneller te vestigen. Je kunt je hond trainen of conditioneren om het rijden in de auto niet te haten, net zoals je hem hebt getraind in basisgehoorzaamheid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *