Is reizen goed voor honden?

Je hond ervaart bezienswaardigheden en geluiden die anders zijn dan in huis. Je hoeft ze niet te missen. Je weet dat er goed voor ze wordt gezorgd omdat niemand beter voor ze zorgt dan jij. Je brengt quality time door met je beste harige vriend.

Soms kan de reis zelf een beetje vakantie zijn. Als uw hond een goede reiziger is en van autoritten houdt, denk er dan aan om hem mee te nemen op een roadtrip waar hij tonnen nieuwe scènes en geuren kan ervaren die hem mentaal en fysiek actief houden. Onze gids voor de beste hondenkisten. Meestal reizen honden vrij goed zonder dat ze medicijnen nodig hebben.

Sommige honden daarentegen ervaren stress tijdens het reizen. Raadpleeg uw dierenarts om het beste reisplan voor uw hond op te stellen als hij niet goed reist. Een hond die in een auto reist, moet altijd op de een of andere manier worden vastgehouden om de veiligheid te vergroten en een riem die altijd wordt gebruikt bij het verwijderen van de hond uit de auto om ontsnapping of letsel te voorkomen. Er zijn verschillende manieren waarop u rustig en veilig met uw hond kunt reizen, waaronder het gebruik van een drager of krat, een harnas of veiligheidsgordel of een hoofdhalster.

Elk van deze apparaten zal helpen om de veiligheid en beveiliging van zowel het huisdier als de bestuurder te waarborgen. Hoewel deze apparaten u echter kunnen helpen om het huisdier te kalmeren tijdens autoritten, kunnen ze in eerste instantie de angst vergroten als u niet de tijd neemt om uw huisdier te trainen om de terughoudendheid te accepteren. Kies het apparaat dat volgens u het meest geschikt is om uw hond in bedwang te houden en te kalmeren. Als u van plan bent een veiligheidsgordel of harnas te gebruiken, begin dan in een rustige thuisomgeving zonder afleiding en conditioneer uw hond langzaam om de beugel te dragen, met behulp van favoriete beloningen.

Zodra uw hond is geconditioneerd aan de kist of het beveiligingssysteem, kunt u doorgaan met trainen en belonen van uw hond terwijl u de veiligheidsgordel draagt of in zijn kist in de auto rust. Zoals de naam al aangeeft, zal de Portugese Waterhond een geweldige metgezel zijn als je graag uitstapjes maakt naar meren, rivieren en alle andere watermassa's. Geclassificeerd als een werkhondenras, is de PWG slim, gretig om te behagen en werpt slechts minimaal. Extreem slim, klein van formaat en bijna volledig schuurvrij, de speelgoedpoedle neemt minimale ruimte in beslag en maakt bijna geen rommel, en kan stil blijven tijdens lange autoritten.

Voor degenen onder ons die graag actief blijven tijdens onze reizen, is de Duitse Kortharige Pointer een loyale, atletische, onfeilbare keuze. Hun korte haar is gemakkelijk te onderhouden en hun speelse karakter maakt ze geweldig rond mensen en honden. Ze zijn extreem gehoorzaam en moeten regelmatig worden getraind. Dalmatiërs geclassificeerd als „koetshonden” werden gefokt om paardenkoetsen (en nu brandweerlieden) te begeleiden, waardoor ze een ideaal ras zijn om op een lange reis te maken.

Ze zijn geweldige waakhonden en zijn extreem atletisch, perfect voor hardlopers, wandelaars en motorrijders. Compact, energiek en extreem speels, Jack Russel Terriers zijn perfect voor wie op zoek is naar een ras dat al je reizen bijhoudt. Kies voor de kortharige Jack Russel om minimale uitval te verzekeren. Het grootste voordeel van reizen met een hond is dat jullie je allebei veilig voelen - deze gedachte brengt zoveel rust in je geest.

Als u niet met de auto kunt reizen, zal uw huisdier waarschijnlijk gezonder en gelukkiger zijn als u hem achterlaat onder de hoede van een oppas of instapkennel. Het is echter belangrijk om na te denken over een aantal belangrijke logistieke kwesties om het reizen voor hen (en voor ons) zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Het is belangrijk om ruim van tevoren contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij, en als u internationaal reist, om ook te controleren wat de invoerregels zijn voor uw land van bestemming. Reizen met de hond heeft zoveel voordelen, maar alles wordt ook geleverd met een stuk bagage.

Als u van plan bent om met huisdieren te reizen, of het nu voor plezier of noodzaak is, moet u enkele stappen ondernemen om u onderweg voor te bereiden op de behoeften van uw hond. De veiligste manier voor uw hond om in de auto te reizen, is in een krat die aan het voertuig is verankerd met behulp van een veiligheidsgordel of een ander veilig middel. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor vakanties met honden, maar zorg ervoor dat je hondvriendelijke hotels, attracties en reisopties kunt vinden terwijl je je reis plant. Inhoudsopgave Alles wat u moet weten tijdens het reizen met hondenVoordelen van reizen met een hond1.Neem contact op met de treinmaatschappij waarmee u wilt reizen om er zeker van te zijn dat u over alle vereiste documentatie beschikt.

In de meeste gevallen zal het nodig zijn dat uw hond reist in een door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurde vervoerder; daarom is uw eerste stap om uw hond te leren ontspannen in een kleine, besloten ruimte, idealiter in de kist van de juiste grootte. Welnu, er zijn ook bepaalde voordelen van reizen met uw hond, zoals het zijn kwaliteit van leven zal verbeteren. De meeste katten reizen niet op hun gemak in auto's, dus bewaar ze voor hun veiligheid en die van jou in een drager. Als uw huisdier in het vrachtruim moet reizen, kunt u de kans op een veilige vlucht voor uw huisdier vergroten door deze tips te volgen.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *