Kun je een hond hebben en veel reizen?

De meeste zullen ook grotere honden in het ruim accepteren (hoewel je hier echt je dierenarts over moet raadplegen). Een huisdier krijgen is een van de grootste beslissingen die je in je leven kunt nemen. Huisdieren, met name honden, hebben tijd en aandacht nodig die ze moeilijk te geven kunnen zijn als je carrière regelmatig moet reizen. Het goede nieuws is dat je het absoluut kunt laten werken, aangezien je in staat bent om de juiste afspraken te maken voor je metgezel terwijl je op zakenreis bent.

Mijn kat stierf een paar maanden geleden - de eerste keer in 32 jaar zijn we huisdierloos geweest. Een Pommeren is klein, waardoor hij het perfecte compacte formaat is voor reizen met het openbaar vervoer. Ze passen comfortabel in je tas of een klein krat en kunnen zelfs aan je voeten in een vliegtuig zitten. Overweeg alle alternatieven voor vliegen.

Als u van plan bent uw huisdier mee te nemen op vakantie, is autorijden meestal een betere optie. Als u niet met de auto kunt reizen, zal uw huisdier waarschijnlijk gezonder en gelukkiger zijn als u hem achterlaat onder de hoede van een oppas of instapkennel. Maar er zijn momenten waarop dat niet mogelijk is en je zult moeten bepalen of de voordelen van vliegen opwegen tegen de risico's. In een ander artikel (op een ander web) werd gesuggereerd dat een persoon die reist geen huisdier zou adopteren dat me verdrietig maakte.

Een hond kan je hier niet bij helpen, dus het is meer moeite dan plannen maken voor een familie of een groep vrienden. Er zijn een aantal dingen waaraan iedereen die overweegt een hond te adopteren of te kopen, zich vooraf moet committeren. De meeste katten reizen niet comfortabel in auto's, dus bewaar ze voor hun veiligheid en die van jou in een drager. Ik zal haar vertellen dat ze op zoek moet gaan naar een plaatselijke accommodatie voor huisdieren, zodat ze zich op haar gemak voelt om haar hond in goede handen te laten.

Ik zou me veel meer zorgen hebben gemaakt over het feit dat de hond de hele dag alleen thuis was dan dat hij zonder jou een lang weekend per maand en voor een paar langere vakanties was. Er zijn veel kleine rassen die jonger zijn dan 15 pond en jonger dan 15 op de schouder - deze limiet is de groottelimiet voor een hond in een drager in een vliegtuig, daarom stel ik die limiet voor. Als u een oppas inhuurt of een buurman of vriend laat helpen, laat die persoon dan meerdere keren stoppen voordat u vertrekt, zodat uw hond hem kent. In de afgelopen maanden na het adopteren van een puppy (de rimpelige man aan de rechterkant) heb ik een beter begrip van de toegevoegde items die reizigers moeten toevoegen aan hun 'pre-dog checklist'.

Dit is het verhaal van hoe mijn reis van op afstand werken me ertoe bracht de wereld rond te reizen met mijn hond, Eca, en wat ik onderweg heb geleerd. Bovendien kan elke plaats of dienst volgeboekt worden (of geboekt voor uw hondengewichtscategorie) tijdens feestdagen en dergelijke, dus u hebt opties nodig. Een goed opgevoede hond is een stuk gemakkelijker te verzorgen dan een hond die de hele tijd blaft, agressief gedrag vertoont of niet naar basiscommando's luistert.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *