Kun je een hond krijgen als je veel reist?

Huisdieren, met name honden, hebben tijd en aandacht nodig die ze moeilijk te geven kunnen zijn als je carrière regelmatig moet reizen. Het goede nieuws is dat je het absoluut kunt laten werken, aangezien je in staat bent om de juiste afspraken te maken voor je metgezel terwijl je op zakenreis bent. Het probleem is dat we veel reizen. We nemen minstens twee vakanties van twee weken per jaar, en veel lange weekenden of 4-5 dagtochten - waarschijnlijk één keer per maand.

In de meeste situaties gaan we naar plaatsen waar we geen hond mee kunnen nemen. Een Pommeren is klein, waardoor hij het perfecte compacte formaat is voor reizen met het openbaar vervoer. Ze passen comfortabel in je tas of een klein krat en kunnen zelfs aan je voeten in een vliegtuig zitten. Overweeg alle alternatieven voor vliegen.

Als u van plan bent uw huisdier mee te nemen op vakantie, is autorijden meestal een betere optie. Als u niet met de auto kunt reizen, zal uw huisdier waarschijnlijk gezonder en gelukkiger zijn als u hem achterlaat onder de hoede van een oppas of instapkennel. Maar er zijn momenten waarop dat niet mogelijk is en je zult moeten bepalen of de voordelen van vliegen opwegen tegen de risico's. Gelukkig zijn er thuisboarders die in staat zijn om voor je hond te zorgen en hem te behandelen alsof hij van henzelf is terwijl je weg bent.

Breng wat tijd allemaal samen door, laat de oppas ze dan alleen naar het hondenpark brengen, of om tijd thuis door te brengen zonder jou. Ik kijk naar de twee honden van mijn zus terwijl ze de zomer weg is, maar ik heb iemand nodig die voor ze zorgt terwijl ik een korte vakantie neem. Als uw huisdier in het vrachtruim moet reizen, kunt u de kans op een veilige vlucht voor uw huisdier vergroten door deze tips te volgen. Vind honderden bronnen over alles wat met zakenreizen te maken heeft, van tips over duurzamer reizen, tot advies over het opzetten van een zakenreisbeleid en het beheren van uw uitgaven.

Of ze nu in de nieuwste chique hondenboetiek verblijven of bij oma verblijven met haar vier andere katten, het zal je misschien verbazen hoe goed ze het zullen doen. We hebben een camper, dus de honden gaan zo ongeveer overal met ons mee, maar het beperkt sommige bestemmingen wel (nationale parken zijn NIET hondvriendelijk). Dit is het verhaal van hoe mijn reis van op afstand werken me ertoe bracht de wereld rond te reizen met mijn hond, Eca, en wat ik onderweg heb geleerd. Ik ga 10 dagen op vakantie en maakte me zorgen omdat ik mijn hond niet bij mijn familielid of buren wil achterlaten.

Veel hotels realiseren zich de economische waarde van het toestaan van honden, dus de mogelijkheden verbeteren elk jaar. Er zijn hier geen schuilplaatsen voor doden, maar het Zuiden zit er vol mee, en ook vol met niet-gesteriliseerde, niet-gecastreerde, ongewenste honden van een breder scala aan rassen, waaronder terriers, sporthonden, enzovoort.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *