Met welke hond is gemakkelijk te reizen?

De Chihuahua is het perfecte ras om mee te nemen. Hun kleine lichamen hebben niet veel beweging nodig, waardoor ze een ideaal huisdier zijn als je vaak naar het buitenland reist, zegt DiNardo. Yorkshire terriers zijn ook fantastisch voor vliegreizen op lange afstand. Net als Chihuahua's zijn ze klein en vereisen ze niet veel lichaamsbeweging.

Bekend om hun prachtige witte jas en hun popachtige donkere ogen, heeft het verkleinwoord Bichon Frise de perfecte verhoudingen om het hoofd te bieden aan de beproevingen van reizen in kleine ruimtes. Yorkshire Terriers worden ook beschouwd als een bijzonder sociaal hondenras, wat betekent dat ze vaak meer dan enthousiast zijn om hun baasjes te vergezellen tijdens hun reizen. Deze kleine honden hebben de grootte en de slimheid om ze ongelooflijk reisvriendelijk te maken. Speelgoedpoedels (hierboven afgebeeld) zijn vriendelijk met andere huisdieren, vreemden en kinderen.

De intelligentie van de poedels maakt ze zeer aanpasbaar en gemakkelijk te trainen. Hoewel we van al onze harige vrienden houden, zijn sommige misschien niet geschikt om te reizen. Als je bijvoorbeeld denkt aan vliegen, kunnen grote hondenrassen zoals Alaskan Malamutes en Dobermans misschien niet meekijken. Dit klassieke en geliefde ras zal vriendelijk zijn voor alle nieuwe vrienden die je onderweg maakt.

En hij zal aan je zijde staan terwijl je in meren zwemt en bergachtige paden oprent. De Labrador Retriever is zachtaardig en actief en zal een liefdevolle aanvulling zijn op uw gezin dat altijd onderweg is. Verwacht niet dat dit hondje op schoot blijft. Norwich Terriers, zoals Pet Central uitlegt, blijven graag bezig.

Ze zijn een soort pick-up-and-go ras. Als je verliefd bent op het verkennen van deze wijde wereld, is de Norwich Terrier het soort ras dat je aan je zijde hebt. Het bewijs zit in de pudding, of in dit geval de naam. De Portugese waterhond houdt in feite van het water.

Als je constant naar het strand of het meer of de rivier of zelfs gewoon naar het zwemgat reist, zal de Portugese Waterhond de eerste in de auto zijn. Geïnteresseerd om meer te weten te komen over welke rassen de beste reisgenoten zijn, wendden we ons tot expert Gina DiNardo, vice-president van de American Kennel Club. Volgens DiNardo, die haar schat aan kennis deelde met Elle Decor, zijn dit 15 van de gemakkelijkste hondenrassen om mee te reizen. De Bichon frise is niet alleen schattig, maar hij is ook een van de gelukkigste pups die er zijn.

En omdat ze de neiging hebben om gemakkelijk in de omgang te zijn en overal voor in te zijn, begeleiden deze honden hun mensen graag, waar ze ook gaan. Als het gaat om belangrijke eigenschappen tijdens het reizen, is aanpassingsvermogen daarboven met een passie voor het ervaren van nieuwe plaatsen. En gelukkig heeft dit ras aanpassingsvermogen in schoppen. Zoals DiNardo zegt, hebben Boston-terriers de neiging om te gedijen in nieuwe omgevingen.

Het is duidelijk dat pint-size hondjes de neiging hebben om behoorlijk perfect te zijn voor vliegreizen. En deze, in het bijzonder, is geen uitzondering. Met een goed karakter en een relaxte, maar toch gelukkige persoonlijkheid, zal de Brusselse griffon niet snel last hebben van hectisch reizen. Harig, vol leven en energie, een Brussels Griffon maakt uw vlucht of rit uniek in zijn soort.

Bovendien neemt deze kleine vriend niet te veel ruimte in en weet hij wanneer hij zachtaardig moet zijn. Als je een klassieke brutale puppy wilt, zou de Maltezer het beste hondenras zijn. Het is bijzonder goedkoop en weet voorzichtig te zijn. Dit ras is onverschrokken, schattig met een laag uitvallende jas die als een pluspunt fungeert tijdens lange autoritten.

Aangezien de meeste mensen geneigd zijn een boek te beoordelen op zijn omslag, is de algemene mentaliteit over de Franse bulldog dat het gemeen en chagrijnig is. Integendeel, degenen die dit hondenras hebben gehad, hebben een heel ander getuigenis. Het is niet alleen speels, buitengewoon vriendelijk, liefdevol en trekt je aandacht, maar het weet ook hoe hij zich moet bedwingen en kan bijzonder gedisciplineerd worden, zelfs in de kantooromgeving. Het compacte formaat van dit ras maakt het bijzonder draagbaar.

De donzige aard kan worden vergeleken met de Pommeren, en je kunt er gewoon niet genoeg van hebben om hem te aaien. De Cocker Spaniel is ook groot genoeg voor sporten van welke aard dan ook, en de spaniël staat bekend als dartel, zo niet dartelend. Veel luchtvaartmaatschappijen zullen u toestaan om een stoel voor uw hond in een vliegtuig te kopen tegen de standaard aankoopprijs. Hierdoor hebben grotere honden meer ruimte en kan uw hond op uw niveau zijn voor gemakkelijke toegang tijdens de vlucht.

Als de gedachte om uw hond aan uw voeten te hebben u angstig maakt of als u meer ruimte wilt om zich met uw pup te verspreiden, kan het zinvol zijn om uw hond zijn eigen stoel te kopen als u het zich kunt veroorloven. U moet uw hondenvergunning, medische dossiers hebben en bereid zijn om een gedragsvoucher te ondertekenen als uw hond met u in de cabine reist. Pet Central zegt dat Bretagne dat is, Een vrolijke sporthond die iets kleiner is dan andere sportrassen. Volgens de officiële website van de CDC moeten alle honden die in de Verenigde Staten worden geïmporteerd bij aankomst gezond zijn.

Er zijn veel „scammy” websites en valse certificeringsprogramma's online die beloven uw hond te valideren als hulpdier. Het United States Department of Transportation (DOT) heeft onlangs zijn Air Carrier Access Act (ACAA) bijgewerkt met betrekking tot vliegreizen van hulpdieren. Als u momenteel op zoek bent naar een reisvriendelijk hondenras, bepaal dan hoe u reist (meestal) en welke kenmerken belangrijk zijn voor een huisdier. Deze hond heeft genoeg haar om in een strik te doen als dat jouw wens is, maar de rest van hun kleine lichaam is volledig haarloos en ze passen comfortabel in je tas.

Afhankelijk van de voorspelling en temperatuur van uw bestemming, moet u mogelijk een brief van uw dierenarts laten zien waarin staat dat het veilig is voor uw hond om in de laadruimte van het vliegtuig te vliegen. Deze energieke en veelzijdige geweerhonden genieten van een actief leven en zullen de kans grijpen om de wereld voorbij te zien vliegen tijdens een autorit. Na een jaar lockdown gevuld met eetbuien tv-programma's, thuiswerken en in de heteluchtfriteuse gekookte maaltijden, ben je eindelijk klaar om te reizen en nieuwe plekken te zien. Sterk en energiek, het zijn kleine honden die een actieve eigenaar kunnen bijhouden, maar prima een beetje luier zijn.

Deze vriendelijke en aanhankelijke honden zijn ook tolerant ten opzichte van warmere en koudere temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen naar allerlei klimaten. Het veelzijdige Duitse Kortharige Pointer sporthondras is de perfecte metgezel voor eigenaren die vaak onderweg zijn. Controleer het beleid van de cruisemaatschappij, het trein- of busbedrijf waarmee u van plan bent te reizen voordat u plannen maakt om uw hond mee te nemen. Als u plannen maakt om nu te reizen, moet u mogelijk extra regelingen treffen om reizen met huisdieren tijdens de pandemie mogelijk te maken.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *