Moet ik een hond krijgen als ik van plan ben te reizen?

Als het vervoeren van uw huisdier door de lucht de enige optie is, kijk dan of ze met u in de cabine kunnen reizen. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kun je een kat of klein meenemen. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u tegen een extra vergoeding een kat of kleine hond in de cabine meenemen. Maar u moet de luchtvaartmaatschappij ruim van tevoren bellen; er zijn limieten aan het aantal dieren dat in de cabine is toegestaan.

Als u uw hond vervoert, zorg er dan voor dat deze voldoet aan de maatvereisten. Als je overweldigd raakt door alle voorschriften, zijn er bedrijven die je kunnen helpen bij het navigeren door het proces van vliegen met een huisdier. Door Matt Meltzer, Katherine LaGrave en Sarah Kuta Vliegen met een hond roept echter veel vragen op, vooral voor first-timers. Hoe werkt reizen met een niet-dienstbare, niet-emotionele steunhond precies? Hoeveel kost het? Is het veilig? Hier is alles wat u moet weten over vliegen met een hond, van hoe u de vlucht boekt, tot wat voor soort papierwerk vereist is.

Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur om te zien welke hondenrassen ze aan boord toestaan. Rassen met afgesnauwde neuzen (zoals mopshonden) worden meestal uit het vrachtruim verbannen omdat hun gezichtsstructuur het moeilijk voor hen kan maken om normaal te ademen. Bullebakrassen, zoals pitbulls, kunnen ook volledig worden verboden om te vliegen. De meeste luchtvaartmaatschappijen staan maar een paar honden per vlucht toe, dus bel en zorg ervoor dat het vliegtuig ruimte heeft voor u en uw hond voordat u boekt.

Zorg er daarom altijd voor dat u en uw huisdier tegelijkertijd reserveert. Condé Nast Traveler geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling. Alle informatie die door Condé Nast Traveler wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt. Ja, het komt goed met je hond als je op vakantie gaat.

Honden zijn veerkrachtig en als je de juiste stappen neemt om ervoor te zorgen dat er goed voor hem wordt gezorgd, dan komt het prima met hem. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze reizen als handbagage of worden vervoerd via American Airlines Cargo. Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. Vergeet niet dat sommige honden niet van reizen houden en dat uw hond misschien liever thuis blijft met een hondenoppas.

Of ze nu in de nieuwste chique hondenboetiek verblijven of bij oma verblijven met haar vier andere katten, het zal je misschien verbazen hoe goed ze het zullen doen. Er zijn tonnen hondenpension kennels in bijna elk groot centrum, maar veel van hen nemen ook katten en andere huisdieren mee. Hij heeft natuurlijk voedsel nodig, maar vergeet voedselkommen, riem, trainingshalsband, krat, speelgoed, botten en hondenbed niet. U moet echter het beleid van de cruisemaatschappij of het schip waarop u reist controleren voordat u plannen maakt om uw hond mee te nemen op een cruise.

Australische vereisten voor assistentie- en hulphonden Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. De reisindustrie heeft zich moeten aanpassen aan deze groeiende vraag en vandaag is reizen met uw hond gemakkelijker dan ooit. De meesten gaan er dus van uit dat ze een vrachtwagenlading contant geld moeten betalen om de kosten van het opzitten van honden te dekken om hun hondjes achter te laten terwijl ze reizen. Mijn zus vroeg me om op haar hond te letten terwijl ze de stad uit is, maar ik werk de hele dag en hij kan niet bij mij thuis blijven met mijn kat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *