Reizen honden goed in vliegtuigen?

De American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) ontmoedigt vliegreizen met grote honden die in vracht zouden moeten gaan, zelfs als het op een huisdiervriendelijke luchtvaartmaatschappij is. De meeste luchtvaartmaatschappijen vervoeren geen hond bij temperaturen hoger dan 85F graden of lager dan 45° F. Plan een late of vroege aankomst om complicaties met het weer te voorkomen. Als het vervoeren van uw huisdier door de lucht de enige optie is, kijk dan of ze met u in de cabine kunnen reizen.

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u tegen een extra vergoeding een kat of kleine hond in de cabine meenemen. Maar u moet de luchtvaartmaatschappij ruim van tevoren bellen; er zijn limieten aan het aantal dieren dat in de cabine is toegestaan. Als u uw hond vervoert, zorg er dan voor dat deze voldoet aan de maatvereisten. Als u overweldigd raakt door alle voorschriften, zijn er bedrijven die u kunnen helpen bij het navigeren door het proces van vliegen met een huisdier.

Door Matt Meltzer, Katherine LaGrave en Sarah Kuta Vliegen met een hond roept echter veel vragen op, vooral voor first-timers. Hoe werkt reizen met een niet-dienstbare, niet-emotionele steunhond precies? Hoeveel kost het? Is het veilig? Hier is alles wat u moet weten over vliegen met een hond, van hoe u de vlucht boekt, tot wat voor soort papierwerk vereist is. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur om te zien welke hondenrassen ze aan boord toestaan. Rassen met afgesnauwde neuzen (zoals mopshonden) worden meestal uit het laadruim verbannen omdat hun gezichtsstructuur het moeilijk voor hen kan maken om normaal te ademen.

Bully rassen, zoals pitbulls, kunnen ook volledig worden verboden om te vliegen. De meeste luchtvaartmaatschappijen staan maar een paar honden per vlucht toe, dus bel en zorg ervoor dat het vliegtuig ruimte heeft voor jou en je hond voordat je boekt. Zorg er daarom altijd voor dat u en uw huisdier tegelijkertijd reserveert. Condé Nast Traveler geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling.

Alle informatie die door Condé Nast Traveler wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo. Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. Over het algemeen, als uw hond in zijn drager onder de stoel voor u past, kan hij in de cabine gaan.

Dus dat betekent een hond met een gewicht tot ongeveer 20 pond. Natuurlijk kan die ruimte onder de stoel variëren, afhankelijk van het vliegtuig, en luchtvaartmaatschappijen beperken doorgaans hoeveel huisdieren in totaal per vlucht zijn toegestaan, daarom moet u contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij. Je kunt geen extra zitje kopen voor je hond. Reizen met een hond op deze manier, in wezen als handbagage, brengt meestal een lagere vergoeding met zich mee dan wanneer hij in de buik van het vliegtuig reist.

En trouwens, een huisdier in zijn draagtas telt als handbagage. Als een hond groter is dan 20 pond, kan de luchtvaartmaatschappij van uw hond eisen dat hij in het vrachtruim van het vliegtuig vliegt. De site kreeg onmiddellijk duizenden volgers die vergelijkbare negatieve ervaringen deelden met vliegreizen voor huisdieren. Om in het laadruim te mogen, moet uw hond in een kist zitten die groot genoeg is om te staan, te bewegen, te zitten en zijn hoofd te draaien.

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), dat het luchtvervoer van huisdieren regelt, vereist ook dat honden minstens 8 weken oud zijn om in een vliegtuig te vliegen en volledig van hun moeder worden gespeend. Als je een hond hebt die meer dan 20 pond weegt, moet hij mogelijk in het vrachtruim van het vliegtuig reizen. De reisdrager van uw hond moet door het röntgenapparaat voor bagage op de luchthaven gaan, en uw hond kan dat niet. Als u uw hond als handbagage meeneemt, wordt van u verwacht dat u uw pup in een veilige drager onder de stoel voor u plaatst.

Hierdoor hebben veel luchtvaartmaatschappijen rassen zoals American Pit Bull Terrier en American Staffordshire Terrier verboden om te vliegreizen. Delta, American, United en vele andere bedrijven hebben strikte voorschriften met betrekking tot brachycefale katten en honden op hun vluchten. Luchtvaartmaatschappijen melden dat veel incidenten met huisdieren uit hun handen plaatsvinden tijdens het reizen als vracht, zoals letsel aan zichzelf in hun huisdierendrager als gevolg van angst. Haar bedrijf werkt het liefst samen met United in eigen land, zegt ze, en KLM, Lufthansa, British Airways en Qantas voor internationale reizen met huisdieren.

Als u uw hond in het vliegtuig in de cabine in het vliegtuig brengt, wordt verwacht dat hij zich in een veilige drager bevindt en onder de stoel voor u wordt weggestopt. Om een dergelijk scenario te voorkomen, hebben we informatie verzameld over de beste hondenrassen om te vliegen, luchtvaartmaatschappijen met huisdierenbeleid en essentieel reisadvies om uw hond comfortabel en veilig te houden terwijl hij in de lucht is. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *