Reizende honden?

Op luchtvaartmaatschappijen die huisdieren toestaan om te reizen, zijn alleen kleine honden en katten toegestaan die in speciale dragers onder de stoel passen in de cabine. Hun eigenaren moeten voor hen zorgen tijdens eventuele tussenstops. Sommige luchtvaartmaatschappijen laten ze mogelijk niet toe in de cabine en vervoeren ze als lading in een verwarmd en geventileerd ruim. Schakel JavaScript in om deze site volledig te ervaren.

JavaScript inschakelen De VS. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft een tijdelijke schorsing uitgevaardigd van honden (handbagage of gecontroleerd), inclusief volledig opgeleide hulphonden, reizen naar de VS. Uit een land dat wordt beschouwd als een hoog risico op hondsdolheid. Alleen hulphonden die naar de VS reizen.

Uit landen met een hoog risico met een goedgekeurde CDC Dog Import Permit, of die voldoen aan CDC U, S. Vaccinatie- en microchipvereisten kunnen op American vliegen. Katten uit landen met een hoog risico worden tijdens de schorsing niet geaccepteerd als handbagage of gecontroleerde huisdieren. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo.

Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. We accepteren alleen ingecheckte huisdieren aan de kassa voor actieve dienst US, S. Personeel van het ministerie van Buitenlandse Zaken dat op officiële bevelen reist. Volledig opgeleide hulphonden mogen gratis in de cabine vliegen als ze aan de vereisten voldoen.

Neem voor uw reis contact op met Reserveringen, zodat we u op de hoogte kunnen stellen van eventuele vereisten of reiswijzigingen die van invloed kunnen zijn op u en uw huisdier, zoals vliegtuigbeperkingen. Reserveringen en ticketwijzigingen Het Australische ministerie van Landbouw en Watervoorraden accepteert geen aanvragen voor het importeren van assistentie- of hulpdieren van andere soorten dan honden. Een hulp- of hulphond die is geaccrediteerd door een Australische staat of territoriumregering komt ook in aanmerking. In de meeste gevallen keren deze dieren terug naar Australië.

Australische vereisten voor assistentie- en hulphonden Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen U bent verantwoordelijk voor het voldoen aan alle toelatingseisen en moet de afdeling ten minste 3 werkdagen voor export op de hoogte stellen van de beoogde aankomst van de hond. Wanneer u met een huisdier naar Trinidad en Tobago (POS) reist, kunt u niet vóór 8.00 uur op een vlucht aankomen. En Puerto Rico moet minstens 8 weken oud zijn. Alle honden (handbagage en gecontroleerd) reizen naar de VS, S.

Moet voldoen aan de overheidsvoorschriften inzake vaccinaties. Vereisten Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Regels voor quarantaine van dieren in Hawaï Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Alle huisdieren die naar Mexico reizen, moeten voldoen aan de overheidsvoorschriften inzake vaccinaties.

Overheidsvoorschriften en vaccinaties in Mexico Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Je kunt niet reizen met een handbagage op transatlantische reizen. Wanneer u met een gecontroleerd huisdier naar de Europese Unie (EU) reist, bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan alle toelatingseisen. Uw huisdier moet een tatoeage of geïmplanteerde microchip hebben die overeenkomt met het ID-nummer op zijn vaccinatiekaart.

Afgezien van hulpdieren, kun je niet met een gecontroleerd huisdier naar het VK reizen, K. Of Ierland, maar je kunt honden en katten vervoeren naar Londen (LHR) en Manchester (MAN) met American Airlines Cargo. Vervoer uw huisdier met American Airlines Cargo Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. U kunt niet met een handbagage reizen op transpacific reizen.

Hoewel je met een ingecheckt huisdier van Japan naar Los Angeles (LAX) of Dallas-Fort Worth (DFW) kunt reizen, zijn huisdieren niet toegestaan als ingecheckte tassen naar Japan. Volgens USDA-beperkingen moeten dieren elke 12 uur water krijgen, dus voor reizen met een gecontroleerd huisdier naar LAX of DFW moet u een vlucht van 12 uur of minder boeken. Japanse quarantaineservice voor dieren Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. U kunt reizen met uw huisdierendrager en 1 persoonlijk item, maar u mag geen handbagage meenemen naast een hondendrager en persoonlijke spullen.

In plaats daarvan vervangt de kennel uw handbagage. Als uw huisdier te groot is om in de cabine te vliegen, moet het reizen met American Airlines Cargo. Houd er rekening mee dat we alleen gecontroleerde huisdieren accepteren voor US, S in actieve dienst. Personeel van de Buitenlandse Dienst van het ministerie van Buitenlandse Zaken dat op officiële bestellingen reist, en de hondendrager moet voldoen aan alle kennelrichtlijnen voor gecontroleerde huisdieren.

Als u niet aan deze vereisten voldoet, mag uw huisdier niet reizen. Kennelrichtlijnen voor gecontroleerde huisdieren Kinderwagens voor huisdieren moeten worden gecontroleerd aan de kassa en alle kosten voor ingecheckte tassen zijn van toepassing. Contact opnemen met reserveringen om maximale afmetingen te controleren. Neem contact op met Reserveringen om uw huisdier van tevoren te plannen.

We accepteren alleen ingecheckte huisdieren voor actieve dienst US, S. Er mogen maximaal 2 huisdieren worden gecontroleerd en ze moeten voldoen aan de minimumleeftijd en gezondheidseisen van de bestemming. Aangezien de capaciteit beperkt is, accepteren we gecontroleerde huisdieren op basis van wie het eerst komt. Alle USDA-gezondheidsvereisten Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Katten moeten minstens 8 weken oud zijn wanneer ze binnen de VS reizen. Honden moeten minstens 8 weken oud zijn wanneer ze binnen de VS reizen. Als je naar de VS reist, S. Honden die aankomen uit landen met een hoog risico moeten minstens 16 weken oud zijn en hun hondsdolheid schoten hebben voordat ze naar de VS reizen, S.

Controleer of je reis begint in een land met een hoog risico. U moet ook 24 uur lang instructies geven voor voeding en water geven. Tenzij gespecificeerd door een dierenarts, kunt u geen instructies achterlaten met de tekst 'geen voedsel of water. U kunt niet met een huisdier reizen als de grondtemperatuur lager is dan 45 graden Fahrenheit (7,2 graden C) op elke locatie op de reisroute.

Mogelijk hebt u een extra brief nodig voor lange reizen. Als de temperatuur lager is dan 20 graden Fahrenheit (-6,6 graden C), kan uw huisdier niet worden gecontroleerd, zelfs niet met een brief van uw dierenarts. Uw huisdier vervoeren met American Airlines Cargo Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. En van dat aantal reist ongeveer 37% van de eigenaren van gezelschapsdieren elk jaar daadwerkelijk met hun huisdieren, een stijging van slechts 19% tien jaar geleden.

De International Pet and Animal Transportation Association meldde dat wereldwijd jaarlijks meer dan vier miljoen levende dieren in vliegtuigen worden vervoerd. De veiligste manier voor uw hond om in de auto te reizen, is in een krat die aan het voertuig is verankerd met behulp van een veiligheidsgordel of een ander veilig middel. Hondenbeveiligingen of veiligheidsgordels zijn handig om te voorkomen dat uw hond door de auto dwaalt en de bestuurder afleidt, maar er is niet betrouwbaar aangetoond dat ze honden beschermen tijdens een crash. Een officiële website van de regering van de Verenigde Staten Hier leest u hoe u The.

gov betekent dat het officieel is. Websites van de federale overheid gebruiken altijd een. gov of. mil-domein.

Voordat u gevoelige informatie online deelt, moet u ervoor zorgen dat u een. mil-site door de adresbalk (of „locatie”) van uw browser te inspecteren. APHIS Veterinary Services en de VS. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben specifieke vereisten voor honden die reizen (geïmporteerd) naar de Verenigde Staten vanuit landen die getroffen zijn door specifieke ziekten zoals hondsdolheid, schroefworm en mond- en klauwzeer.

Ontdek hoe je honden naar de VS kunt brengen. Bekijk alle CDC-vereisten voor honden die de Verenigde Staten binnenkomen. Ontdek welke landen worden getroffen door hondsdolheid. Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij om te bepalen of ze aanvullende vereisten hebben.

Ik ben bijvoorbeeld aangenaam verrast toen ik hoorde dat honden welkom zijn in de meeste winkelcentra in Rio de Janeiro. Het Australische ministerie van Landbouw en Watervoorraden accepteert geen aanvragen om hulp- of hulpdieren van andere soorten dan honden in te voeren. Er zijn ook veel bronnen online om ervoor te zorgen dat uw hond gehoorzaam is en klaar is om de wereld in te trekken. Bovendien is de kans groter dat u een „ja” krijgt op uw verzoeken als mensen zien dat uw hond zich goed gedraagt.

Als iemand die enorm gepassioneerd is over reizen EN honden, wilde ik delen wat ik onderweg heb geleerd over deze opkomende trend. Vergeet niet dat sommige honden niet van reizen houden, en dat uw hond misschien liever thuis blijft met een hondenoppas. De reisindustrie heeft zich moeten aanpassen aan deze groeiende vraag, en vandaag is reizen met uw hond gemakkelijker dan ooit. Honden die aankomen uit landen met een hoog risico moeten minstens 16 weken oud zijn en hun hondsdolheid hebben voordat ze naar de U reizen.

Houd er rekening mee dat sommige bestemmingen huisdieren niet toestaan om in de cabine te vliegen, periode, zelfs als uw hond klein genoeg is om handbagage te zijn. Het New York State Pet Dealer Licensing Program zorgt ervoor dat honden en katten op de juiste manier worden verzorgd; adequate en humane huisvesting hebben; en veterinaire zorg krijgen terwijl ze worden gehouden door dierendealers. De meeste luchtvaartmaatschappijen staan maar een paar honden per vlucht toe, dus bel en zorg ervoor dat het vliegtuig ruimte heeft voor jou en je hond voordat je boekt. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *