Waar vliegen honden?

Hoewel de regels van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij verschillen, kan uw hond meestal alleen in de cabine a, k, a. vliegen als handbagage als ze klein genoeg zijn om in een drager onder de stoel voor u te passen. Groter dan dat, en je pup zal in het vrachtruim moeten reizen, met de bagage en vracht. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze reizen als handbagage of worden vervoerd via American Airlines Cargo.

Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. Honden en katten die naar een internationale bestemming reizen, worden geplaatst in een ruimte onder druk en temperatuurregeling van het vrachtruim van het vliegtuig. Hoewel het deel uitmaakt van het vrachtruim, reist uw per niet gestapeld bovenop de bagage. Ze zullen een speciaal gedeelte bezetten en hun kratten worden aan het vliegtuig bevestigd om tuimelen of bewegen te voorkomen.

De meeste huisdieren die in vliegtuigen vliegen, worden in het ruim verscheept. Dit is een deel van het vliegtuig aan de achterkant, onder de cabine. Het is de plek waar al onze bagage naartoe gaat, maar ook de beste plek voor onze harige vrienden. Dieren die gewond, verloren of gedood zijn terwijl ze in handen van een luchtvaartmaatschappij zijn, hoeven dus niet te worden gemeld als ze van een fokker naar een detailhandelaar, naar een nieuwe eigenaar of naar een hondenshow werden verscheept.

Als het ergste gebeurt en uw hond verdwaalt, wordt het gemakkelijker voor u om herenigd te worden met uw huisdier. Vereisten voor internationaal vliegen met uw hond zijn complexer en vereisen doorgaans nog meer planning. Luchtvaartmaatschappijen leveren geen kratten voor huisdieren; u moet investeren in een IATA-conforme huisdierenkist voor uw hond of kat voordat ze op reis gaan. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft een tijdelijke schorsing afgegeven van honden (handbagage of gecontroleerd), inclusief volledig getrainde hulphonden, reizen naar de U.

Zorg ervoor dat u uw hond meeneemt op een lange wandeling voor de reis, zodat hij of zij niet met een volle blaas aan boord gaat van de vlucht. Als je hem echter als handbagage meeneemt, zal de gelukkige kat of hond dezelfde vliegomstandigheden ervaren als jij. Het vliegticket van uw huisdier wordt berekend op basis van zijn of haar gewicht en ook het volume van hun reiskrat, en hoe groter uw hond is, hoe duurder het ticket. Luchtvaartmaatschappijen en dierenexperts zeggen dat om stress te verminderen, het belangrijk is om uw hond aan de kennel te acclimatiseren voordat u vliegt.

Honden die aankomen uit landen met een hoog risico moeten minstens 16 weken oud zijn en hun hondsdolheid schoten voordat ze naar de U reizen. De luchtvaartmaatschappij staat geen brachycefale hondentypes toe (een toestand met korte neus) aan boord of in het ruim vanwege de kans dat ze ademhalingsmoeilijkheden ontwikkelen. Southwest Airlines en JetBlue Airways bieden bijvoorbeeld alleen vluchten in de cabine aan voor kleine honden en katten. Sommige katten en honden met stompe neus hebben moeite met ademhalen, en sommige hondenrassen, zoals mopshonden, raken gemakkelijk oververhit, waardoor ze minder dan ideale ingecheckte bagage zijn.

Dat voorkomt dat het morst tijdens het laadproces, en wanneer het uiteindelijk smelt, kan uw hond het drinken, adviseert de ASPCA. De ASPCA raadt aan om een zakje voedsel buiten de kennel te plakken, zodat werknemers van luchtvaartmaatschappijen uw hond tijdens deze stops kunnen voeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *