Wat is de gemakkelijkste hond om mee te reizen?

Bekend om hun prachtige witte jas en hun popachtige donkere ogen, heeft het verkleinwoord Bichon Frise de perfecte verhoudingen om het hoofd te bieden aan de beproevingen van reizen in kleine ruimtes. Yorkshire Terriers worden ook beschouwd als een bijzonder sociaal hondenras, wat betekent dat ze vaak meer dan enthousiast zijn om hun baasjes te vergezellen tijdens hun reizen. Compact, energiek en extreem speels, Jack Russel Terriers zijn perfect voor wie op zoek is naar een ras dat al je reizen bijhoudt. Kies voor de kortharige Jack Russel om minimale uitval te verzekeren.

Deze kleine honden hebben de grootte en de slimheid om ze ongelooflijk reisvriendelijk te maken. Speelgoedpoedels (hierboven afgebeeld) zijn vriendelijk met andere huisdieren, vreemden en kinderen. De intelligentie van de poedels maakt ze zeer aanpasbaar en gemakkelijk te trainen. Geïnteresseerd om meer te weten te komen over welke rassen de beste reisgenoten zijn, wendden we ons tot expert Gina DiNardo, vice-president van de American Kennel Club.

Volgens DiNardo, die haar schat aan kennis deelde met Elle Decor, zijn dit 15 van de gemakkelijkste hondenrassen om mee te reizen. De Bichon frise is niet alleen schattig, maar hij is ook een van de gelukkigste pups die er zijn. En omdat ze de neiging hebben om gemakkelijk in de omgang te zijn en overal voor in te zijn, begeleiden deze honden hun mensen graag, waar ze ook gaan. Als het gaat om belangrijke eigenschappen tijdens het reizen, is aanpassingsvermogen daarboven met een passie voor het ervaren van nieuwe plaatsen.

En gelukkig heeft dit ras aanpassingsvermogen in schoppen. Zoals DiNardo zegt, hebben Boston-terriers de neiging om te gedijen in nieuwe omgevingen. Het is duidelijk dat pint-size hondjes de neiging hebben om behoorlijk perfect te zijn voor vliegreizen. En deze, in het bijzonder, is geen uitzondering.

Met een goed karakter en een relaxte, maar toch gelukkige persoonlijkheid, zal de Brusselse griffon niet snel last hebben van hectisch reizen. Het maakt niet uit hoe zen u bent, luchthavenbeveiliging en het instapproces kunnen chaotisch, stressvol en gewoon irritant zijn. Maar maak je geen zorgen meer, want er is één ras dat klaar is om de dag te redden. Cavalier koning Charles spaniels zijn experts die het hoofd koel houden, wat betekent dat ze het proces niet overweldigend zullen vinden.

Als het typische „kleine hondenras” is de chihuahua om voor de hand liggende redenen een geweldige reismaatje. Chihuahua's zijn klein van formaat en onderhoudsarm in termen van trainingsbehoeften, en zijn gemakkelijk mee te nemen op vrijwel elke vlucht, zelfs als het in het buitenland is. Als je nog nooit van dit ras hebt gehoord, ben je niet de enige. Maar als je van reizen houdt, is het tijd om de Clumber-spaniël op je radar te zetten.

Dankzij het knuffelige karakter van de Clumber spaniel is dit harige familielid een ideale roadtrip buddy. Vergelijkbaar in gestalte met de chihuahua, is de Yorkshire Terrier ook een geweldige reisgenoot. Deze kleine terriers zitten perfect urenlang met plezier, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je je pup vermaakt tijdens een lange vlucht. Dit klassieke en geliefde ras zal vriendelijk zijn voor alle nieuwe vrienden die je onderweg maakt.

En hij zal aan je zijde staan terwijl je in meren zwemt en bergachtige paden oprent. De Labrador Retriever is zachtaardig en actief en zal een liefdevolle aanvulling zijn op uw gezin dat altijd onderweg is. Verwacht niet dat dit hondje op schoot blijft. Norwich Terriers, zoals Pet Central uitlegt, blijven graag bezig.

Ze zijn een soort pick-up-and-go ras. Als je verliefd bent op het verkennen van deze wijde wereld, is de Norwich Terrier het soort ras dat je aan je zijde hebt. Het bewijs zit in de pudding, of in dit geval de naam. De Portugese waterhond houdt in feite van het water.

Als je constant naar het strand of het meer of de rivier of zelfs gewoon naar het zwemgat reist, zal de Portugese Waterhond de eerste in de auto zijn. Harig, vol leven en energie, een Brussels Griffon maakt uw vlucht of rit uniek in zijn soort. Bovendien neemt deze kleine vriend niet te veel ruimte in en weet hij wanneer hij zachtaardig moet zijn. Als je een klassieke brutale puppy wilt, zou de Maltezer het beste hondenras zijn.

Het is bijzonder goedkoop en weet voorzichtig te zijn. Dit ras is onverschrokken, schattig met een laag uitvallende jas die als een pluspunt fungeert tijdens lange autoritten. Aangezien de meeste mensen geneigd zijn een boek te beoordelen op zijn omslag, is de algemene mentaliteit over de Franse bulldog dat het gemeen en chagrijnig is. Integendeel, degenen die dit hondenras hebben gehad, hebben een heel ander getuigenis.

Het is niet alleen speels, buitengewoon vriendelijk, liefdevol en trekt je aandacht, maar het weet ook hoe hij zich moet bedwingen en kan bijzonder gedisciplineerd worden, zelfs in de kantooromgeving. Het compacte formaat van dit ras maakt het bijzonder draagbaar. De donzige aard kan worden vergeleken met de Pommeren, en je kunt er gewoon niet genoeg van hebben om hem te aaien. De Cocker Spaniel is ook groot genoeg voor sporten van welke aard dan ook, en de spaniël staat bekend als dartel, zo niet dartelend.

Ze kan aanbevelen wanneer u uw hond moet voeren, hoe u angst kunt verminderen als een kalmerend middel geschikt is, en hoe u een hond kunt acclimatiseren aan vliegreizen. Er zijn veel „scammy” websites en valse certificeringsprogramma's online die beloven uw hond te valideren als hulpdier. Volgens hondentrainers zijn Collie hondenrassen gehoorzaam en blijven ze kalm in de meeste situaties, vooral wanneer de handler aanwezig is. Maar voor reislusten die op zoek zijn naar een nieuwe ontdekkingsmetgezel, zijn hier de drie hondenrassen die het gemakkelijkst zijn om mee te reizen.

De meeste kleine honden hebben de reputatie hyper en luid te zijn, maar niets is verder van de waarheid voor de Shih Tzu. Middelgrote laboratoria zijn actieve honden die graag in de auto springen en met hun baasje op avontuur gaan. Als je bijvoorbeeld denkt aan vliegen, kunnen grote hondenrassen zoals Alaskan Malamutes en Dobermans misschien niet meekijken. Deze aandachtminnende pups zouden het niet goed doen om in het vrachtruim van een vliegtuig te zitten, maar ze zijn perfect voor autoritten en je kunt erop rekenen dat ze vriendelijk zijn met andere reizigers bij ruststops.

Hoewel het meestal afhangt van de persoonlijkheid van een specifieke hond, worden Italiaanse windhonden over het algemeen vaak gezien als geweldige reispartners en maken ze medereizigers vaak blij. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), dat het luchtvervoer van huisdieren regelt, vereist ook dat honden minstens 8 weken oud zijn om in een vliegtuig te vliegen en volledig van hun moeder worden gespeend. Er zijn enkele reisvriendelijke hondenrassen die veel meer plezier zullen beleven aan reizen met het vliegtuig, trein of auto dan andere, luiere rassen. Honden kunnen vliegen op vluchten van American Airline als handbagage in de cabine als ze minder dan 20 pond zijn.

De Border Terrier is een Brits ras van kleine honden dat perfect tevreden is met een beperkt leven voor relatief korte periodes. De AHT is een haarloze raszuivere kleine gezelschapshond die zowel aanpasbaar als intelligent is, waardoor deze hondjes de perfecte reisgenoot zijn. Als u op zoek bent naar een groter ras dat van reizen houdt en een actieve buitenhond bent, dan is dit misschien de juiste hond voor u. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *