Wat is een goede reizende hond?

Compact, energiek en extreem speels, Jack Russel Terriers zijn perfect voor wie op zoek is naar een ras dat al je reizen bijhoudt. Kies voor de kortharige Jack Russel om minimale uitval te verzekeren. Slim en gelukkig, de Brussels Griffon is een geweldige reisgenoot in de meeste reisscenario's, zoals de meeste andere theekopjes hondenrassen. Bekend om hun prachtige witte jas en hun popachtige donkere ogen, heeft het verkleinwoord Bichon Frise de perfecte verhoudingen om het hoofd te bieden aan de beproevingen van reizen in kleine ruimtes.

Yorkshire Terriers worden ook beschouwd als een bijzonder sociaal hondenras, wat betekent dat ze vaak meer dan enthousiast zijn om hun baasjes te vergezellen tijdens hun reizen. Dit klassieke en geliefde ras zal vriendelijk zijn voor alle nieuwe vrienden die je onderweg maakt. En hij zal aan je zijde staan terwijl je in meren zwemt en bergachtige paden oprent. De Labrador Retriever is zachtaardig en actief en zal een liefdevolle aanvulling zijn op uw gezin dat altijd onderweg is.

Verwacht niet dat dit hondje op schoot blijft. Norwich Terriers, zoals Pet Central uitlegt, blijven graag bezig. Ze zijn een soort pick-up-and-go ras. Als je verliefd bent op het verkennen van deze wijde wereld, is de Norwich Terrier het soort ras dat je aan je zijde hebt.

Het bewijs zit in de pudding, of in dit geval de naam. De Portugese waterhond houdt in feite van het water. Als je constant naar het strand of het meer of de rivier of zelfs gewoon naar het zwemgat reist, zal de Portugese Waterhond de eerste in de auto zijn. Teckels, een lief, nieuwsgierig ras, zijn meestal avontuurlijke honden die graag nieuwe ervaringen met hun baasjes willen doen, vooral reizen.

Kleine honden zijn een stuk gemakkelijker om mee te reizen, omdat ze in plaats van met vracht te reizen, minder ruimte gebruiken op vluchten en meestal kunnen ze worden meegenomen, en de teckel is daar een van. Een volgroeide standaard teckel is gemiddeld 16 lb (7,3 kg) tot 32 lb (15 kg) Waarom teckelrassen goede reizende honden maken Teckel Rassen passen comfortabel in een hondenkrat of drager met hun lange, dunne lichamen. Als u op zoek bent naar de beste hondenrassen om op reis te gaan, dan kan de teckel een perfecte optie voor u zijn. Norwich Terriers, onvermoeibare honden, reageren snel en houden van verkennen.

Hun grootte maakt ze heel gemakkelijk om mee te vliegen, hun gewicht is ongeveer 5,0-5,5 kg (11,0-12,1 lb) en een hoogte van 24-25,5 cm (9,4-10,0 inch) waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Het QE2-cruiseschip, bijvoorbeeld, dat van New York City naar Frankrijk en Engeland reist, biedt honden speciale accommodatie en gratis maaltijden. Waarom Norwich Terriers goede reizende honden zijn Dit middelgrote hondenras met een lengte van 50-57 cm (20-22 inch) voor mannen en vrouwen van 43-52 cm (17-20 inch) met een achtergrond van zwemmen maakt graag uitstapjes naar het strand of het meer. Ze kunnen gemakkelijk leren reizen in de auto omdat de Portugese Waterhond veel gemakkelijker te trainen is.

Yorkshire Terriers, hebben een maximale grootte van 7 pond (3,2 kg) dat is een sociaal hondenras dat heel goed overweg kan met andere honden en loyaal is aan de eigenaar, overal naartoe willen gaan waar hun baasjes gaan. Waarom Yorkshire Terriers goede reizende honden maken Labrador Retrievers zijn een ander actief ras, dat doorgaans 29—36 kg (65-80 lb) weegt en een hoogte heeft van 56-57 cm (22-22 inch) die graag in de auto wil springen en overal heen wil gaan. Zacht, slim en snel te trainen. Bretagne zijn middelgrote honden, die 44-52 cm meten (17,5-20,5 inch).

Pommeren zijn zeer kleine honden met een gewicht van 1,36-3,17 kilogram (3,0-7,0 lb) en staan op 20-36 cm hoog. Het zijn erg vriendelijke honden, levendig en speels en niet te vergeten heel schattig. Ze hebben de perfecte maat voor reizen van 20-30 cm (8-12 inch), dus het is gemakkelijk en handig om te kiezen en van de ene locatie naar de andere te gaan. Hun lengte varieert van 8,5-11,5 inch op de schouder (21,5-29,2 cm) en gewicht van 3,5-9 pond.

Houd er rekening mee dat 1 negatief incident met de hondengast ertoe kan leiden dat het hotelmanagement weigert honden toe te staan. Dus daar heb je het, dat is onze lijst met 10 beste honden die perfect zijn om te reizen, of dat nu per vliegtuig, bus, auto, veerboot of zelfs trein is. Harig, vol leven en energie, een Brussels Griffon maakt uw vlucht of rit uniek in zijn soort. Bovendien neemt deze kleine vriend niet te veel ruimte in en weet hij wanneer hij zachtaardig moet zijn.

Als je een klassieke brutale puppy wilt, zou de Maltezer het beste hondenras zijn. Het is bijzonder goedkoop en weet voorzichtig te zijn. Dit ras is onverschrokken, schattig met een laag uitvallende jas die als een pluspunt fungeert tijdens lange autoritten. Aangezien de meeste mensen geneigd zijn een boek te beoordelen op zijn omslag, is de algemene mentaliteit over de Franse bulldog dat het gemeen en chagrijnig is.

Integendeel, degenen die dit hondenras hebben gehad, hebben een heel ander getuigenis. Het is niet alleen speels, buitengewoon vriendelijk, liefdevol en trekt je aandacht, maar het weet ook hoe hij zich moet bedwingen en kan bijzonder gedisciplineerd worden, zelfs in de kantooromgeving. Het compacte formaat van dit ras maakt het bijzonder draagbaar. De donzige aard kan worden vergeleken met de Pommeren, en je kunt er gewoon niet genoeg van hebben om hem te aaien.

De Cocker Spaniel is ook groot genoeg voor sporten van welke aard dan ook, en de spaniël staat bekend als dartel, zo niet dartelend. Specifieke gezondheidscertificeringen zijn nodig voor reizen met luchtvaartmaatschappijen, die u gemakkelijk kunt krijgen van de luchtvaartmaatschappij waarnaar u reist. Ze zullen meer ontspannen en comfortabel worden, met onnodige behandeling tijdens het reizen, en luchtvaartmaatschappijen zullen ze graag aan boord laten dan honden die niet kunnen ontspannen. Als je iemand bent die bijvoorbeeld veel vliegreizen gaat maken, dan kun je beter af met een kleine hond, waardoor het gemakkelijker wordt om per luchtvaartmaatschappij te reizen.

Pommeren kunnen het heel goed doen in kleine ruimtes en gedragen zich doorgaans goed, ze zijn ook de meest voorkomende keuze van hondenrassen voor beroemdheden, omdat ze heel gemakkelijk zijn om mee te reizen. Voordat u uw hond kiest om mee te reizen, zijn er enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden en eerst moet nadenken voordat u doorgaat en zich inzet voor dat ras. Hun behoefte om hun eigenaren gelukkig te maken, maakt hen tot een gehoorzaam ras dat gemakkelijk kan worden voorbereid op reizen. Gemakkelijk te reizen vanwege hun grootte en minimale verzorging (kortharige variëteit), ze zijn ook een goede waakhond voor uw camper.

Hun kleine lichamen hebben niet veel beweging nodig, waardoor ze een ideaal huisdier zijn als je vaak naar het buitenland reist, zegt DiNardo. Een perfecte manier om geld te besparen of particuliere koolstofvervuiling te verminderen, of het nu thuis of op vakantie is, is door met de bus te reizen. Helaas, hoewel bussen comfortabel zijn tegen lage tarieven en regelmatig stoppen bij belangrijke bezienswaardigheden, zijn ze geen efficiënte methode voor uw hond om te reizen. Het is niet altijd een gemakkelijke taak om met honden te reizen, ook al zit je hond graag in een auto of is hij niet bang om in een vliegtuig te vliegen.

Deze hondjes zijn een koppige en eigenzinnige hond en hebben een sterke, ervaren trainer nodig om hen en de eigenaar te beschermen, vooral op nieuwe reisreizen. De AHT is een haarloze raszuivere kleine gezelschapshond die zowel aanpasbaar als intelligent is, waardoor deze hondjes de perfecte reisgenoot zijn. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *