Wat moet ik mijn hond geven om op reis te gaan?

Houd je hond altijd aangelijnd. Je zou in de verleiding kunnen komen om je hond vrij te laten rondlopen, maar onthoud dat hij zich niet op een bekende locatie bevindt en gemakkelijk verdwaald kan raken tussen de bomen. Ook kan het aangelijnd houden van uw hond voorkomen dat hij ruzie krijgt met een coyote, beer, wasbeer of ander wild dier. Zelfs een kleine hap of kras van een wild dier kan ernstig letsel tot gevolg hebben.

Vetoquinol Zylkene Behavior Support Capsules for Dogs is een bekend kalmerend middel dat een natuurlijk, lactosevrij melkeiwitingrediënt bevat, alfa-capsazepine, dat uw hond een gevoel van rust zal geven. Het ontbreken van conserveermiddelen maakt dit ook een veilig product als hij een gevoelige maag heeft. Dit product wordt als veilig beschouwd voor dagelijks gebruik voor uw hond zolang hij kalmerende ondersteuning nodig heeft. Aangezien Zylkene geen slaperigheid veroorzaakt, kunt u het zonder zorgen toedienen voor een autorit.

Een andere angstoplossing die zowel Freyer als Richardson aanbevelen, is een Adaptil-feromoonhalsband of -spray. Ze kunnen worden gebruikt in de reiskennel voor honden, zowel in de cabine als in vracht om angst te verminderen. Deze halsband wordt geactiveerd door lichaamswarmte, waardoor een kalmerend feromoon vrijkomt dat helpt om honden op hun gemak te stellen tijdens elke stressveroorzakende situatie. Veel luchtvaartmaatschappijen staan nu bijvoorbeeld honden onder een bepaalde grootte toe om met u mee te reizen in de cabine van het vliegtuig.

Jamie Freyer, een dierenarts en gastbijdrager bij Honest Paws, zegt dat het belangrijk is om enkele weken voor uw reis een bezoek aan uw dierenarts te plannen om er zeker van te zijn dat uw hond al zijn vaccinaties en het papierwerk heeft om het te bewijzen. Als u uw hond meeneemt op een leuke roadtrip, zijn hier verschillende dingen die u kunt doen om hondenauto en reisangst te verminderen om het reizen met huisdieren gemakkelijker te maken. Ze zijn een klasse medicijnen die de hersenactiviteit verminderen, waardoor uw hond kalm kan blijven terwijl hij in een auto zit. Hoewel het is ontworpen voor ervaren zwemmers in gedachten, is dit hondenreddingsvest geschikt voor alle niveaus.

Een gecertificeerde hondentrainer kan u ook helpen dit gedragsveranderingsproces te beheren door u te laten zien op welke stresssignalen u moet letten en u stap voor stap te helpen bij het plannen van het programma van uw hond. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat bepaalde soorten muziek, zoals klassieke muziek en reggae, de angst voor hondenauto's kunnen kalmeren. Als expert op het gebied van hondengedrag en hoofdtrainer van Preventive Vet bij Pupstanding Academy richt Cathy zich op het helpen van mensen en hun huisdieren om een sterke relatie op te bouwen op basis van vertrouwen, duidelijke communicatie en het gebruik van positieve bekrachtiging en krachtvrije methoden. Ontworpen met beginnende zwemmers in gedachten, houden de neopreen zijpanelen van dit hondenreddingsvest uw hond veilig door hem comfortabel drijfvermogen en thermische isolatie te bieden voor koude dagen op het water.

Het is belangrijk om door te gaan met de niet-medicatiemethoden om uw hond te helpen zijn angst voor autoreizen te overwinnen. Er kan ook een negatieve associatie uit het verleden zijn die uw hond heeft gemaakt met in een auto zitten, zoals een reis naar de dierenarts, een ongeluk of zelfs gewoon bang zijn door een auto op de weg. Spuit een beetje (een spritz of twee) van de reisspray op het favoriete knuffel of deken van uw hond voorafgaand aan het reizen met de auto, of plaats de Adaptil Comfort Zone Collar op uw hond om hun angst te verminderen. Ongeacht de strategie is het belangrijk dat uw hond tijdens het reizen op de juiste manier wordt vastgehouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *