Welk huisdier moet ik krijgen als ik veel reis?

Vissen zijn enkele van de gemakkelijkste dieren om voor te zorgen. Het is duidelijk dat je niet met ze kunt spelen zoals je zou doen met een hond of een kat, maar als je nooit thuis bent, moet je wat offers brengen. Een aquarium vol exotische vissen is een geweldige aanvulling op het huis en ze zijn ook goede huisdieren. Als u een reisgenoot met het vliegtuig wilt, kiest u een kat of hond.

Als je meestal rijdt, neem dan je konijn of knaagdier mee. Als je je huisdier lange tijd thuis laat, heb je een onderhoudsarm huisdier nodig, zoals een balpython, schildpad of tarantula. Zoals de naam al aangeeft, zal de Portugese Waterhond een geweldige metgezel zijn als je graag uitstapjes maakt naar meren, rivieren en alle andere watermassa's. Geclassificeerd als een werkhondenras, is de PWG slim, gretig om te behagen en werpt slechts minimaal.

Extreem slim, klein van formaat en bijna volledig schuurvrij, de speelgoedpoedle neemt minimale ruimte in beslag en maakt bijna geen rommel, en kan stil blijven tijdens lange autoritten. Voor degenen onder ons die graag actief blijven tijdens onze reizen, is de Duitse Kortharige Pointer een loyale, atletische, onfeilbare keuze. Hun korte haar is gemakkelijk te onderhouden en hun speelse karakter maakt ze geweldig rond mensen en honden. Ze zijn extreem gehoorzaam en moeten regelmatig worden getraind.

Dalmatiërs geclassificeerd als „koetshonden” werden gefokt om paardenkoetsen (en nu brandweerlieden) te begeleiden, waardoor ze een ideaal ras zijn om op een lange reis te maken. Ze zijn geweldige waakhonden en zijn extreem atletisch, perfect voor hardlopers, wandelaars en motorrijders. Compact, energiek en extreem speels, Jack Russel Terriers zijn perfect voor wie op zoek is naar een ras dat al je reizen bijhoudt. Kies voor de kortharige Jack Russel om minimale uitval te verzekeren.

Honden zijn de beste metgezel en beste reispartner. Ze zijn nog betere reispartner dan een mens. Ze zijn blij, vol enthousiasme en gaan graag waar je ze meeneemt. Ze weten altijd waar het beste streetfood verkrijgbaar is.

Honden zijn het perfecte alarm voor jou. Niemand kan je bedriegen, als je met je hond reist, denkt iedereen misschien dat je een local bent. Hoewel hamsters leuke en actieve huisdieren zijn, zijn ze nachtelijk, wat betekent dat ze een teleurstellend huisdier kunnen zijn voor kleine kinderen. Als u echter lange dagen werkt en alleen's nachts alleen thuis bent, is een hamster misschien ideaal voor u, want een hamster is geweldig gezelschap in de avonduren.

Hamsters zijn relatief onderhoudsarm en kunnen zich vermaken met een hamsterwiel, buizen en speelgoed. Ze hebben een draadkooi nodig met een stevige bodem om in te leven die mooi is opgevuld met krullen. Cavia's en hamsters worden vaak in dezelfde categorie samengevoegd, maar de waarheid is dat het heel verschillende dieren zijn. Cavia's zijn veel actiever dan hamsters en hebben een veel expressievere persoonlijkheid.

Zodra je je biggetje leert kennen, kun je zien wanneer hij gelukkig, verdrietig, boos of opgewonden is. In tegenstelling tot hamsters, die veel tijd in hun eigen kleine ruimte kunnen doorbrengen en gelukkig kunnen zijn, geven cavia's de voorkeur aan een grote open ruimte waar ze kunnen rondrennen, vrij kunnen grazen en veilig kunnen zijn voor roofdieren. Cavia's moeten ook bij anderen van hun soort zijn, omdat eenzaamheid de neiging heeft om bij deze dieren te beginnen, wat bijdraagt aan depressie. Ten slotte hebben konijnen een metgezel van hun eigen soort nodig om zowel fysiek als emotioneel te gedijen.

Chinchilla's zijn schattige, knuffelige kleine wezens die mensen in één keer aan een kleine puppy, kitten en hamster doen denken. Deze dieren zijn uiterst intelligente wezens met een gelukkig karakter. Als je ze en hen eenmaal leert kennen, zul je merken dat je ze zelfs basistrucs kunt leren voor de juiste lekkernijen. Net als hamsters zijn chinchilla's nachtdieren en dus misschien niet het beste dier voor kleine kinderen die vroeg naar bed gaan.

Als u een chinchilla voor uw kinderen koopt, houd dan rekening met hun gemiddelde levensduur van 15 jaar. Dat is lang om een klein huisdier te bezitten, dus overweeg echt of uw kind dit huisdier zal blijven liefhebben en koesteren als ze 12, 16 of 18 jaar oud zijn. Chinchilla's hebben niet veel onderhoud nodig, maar ze hebben wel een vrij grote kooi nodig met een stofbad erin. Chinchilla's zijn erg enthousiast over hun stofbaden, dus als je een van deze wezens gaat adopteren, moet je bereid zijn om regelmatig stof op te vegen en op te ruimen.

Chinchilla's, zoals cavia's en konijnen, hebben een metgezel nodig om mee te leven. Papegaaien zijn geweldig, menselijk als huisdieren, omdat ze speels, levendig en intelligent zijn. Net als mensen hebben papegaaien echter het potentieel om tot 80 jaar te leven. Om deze reden wordt het niet aanbevolen dat een ouder zijn kleine kind een papegaai koopt.

Als je gaat investeren in een papegaai, moet je oud genoeg zijn en in een stadium van je leven om dat soort langdurige verbintenis aan te gaan, vooral gezien het feit dat papegaaien na verloop van tijd erg gehecht raken aan hun mensen. Papegaaien kunnen niet in een kleine vogelkooi worden geplaatst, ze hebben een gebied nodig ter grootte van een kleine kamer (op zijn minst) om in rond te vliegen. Hun kooi moet om de dag worden schoongemaakt en bekleed met een dunne laag grind. Heremietkrabben krijgen niet genoeg krediet als huisdier, wat jammer is, omdat het zeer actieve, interessante en sociale kleine wezens zijn.

Hoewel kluizenaarkrabben tenslotte heel leuk kunnen zijn voor kinderen, kunnen ze coole nieuwe schelpen uitkiezen naarmate hun kleine vriend de hare ontgroeit, ze hebben meer toewijding nodig dan de meeste kinderen klaar zijn. Heremietkrabben kunnen tot 30 jaar leven als ze goed worden verzorgd. De juiste zorg omvat het voorzien van een omgeving met een continue temperatuur van 75 graden. Ze houden van vocht, dus dagelijkse verneveling wordt aangemoedigd.

Ze hebben ook zand nodig om in te graven, rotsen om te beklimmen en plekken om zich in te verstoppen. Als uw reizen over het algemeen van de kortere variëteit zijn, kunt u cavia's overwegen voor uw reisgenoten. Veel mensen kiezen ervoor om een zakhuisdier te adopteren in plaats van een hond of kat, omdat ze gemakkelijker te verzorgen zijn en ze niet zoveel aandacht nodig hebben als hun honden- en katachtige tegenhangers. Als je geen zin hebt om levende muizen of insecten aan een wezen te voeren, is een reptiel misschien niet het beste huisdier voor jou.

Het is belangrijk op te merken dat puppy's ouder moeten zijn dan 4 maanden om te vliegen, omdat ze hun hondsdolheid nodig hebben als je internationaal reist. Ze zijn ook niet vatbaar voor blaffen zoals sommige andere kleine rassen, dus ze zijn gemakkelijk te reizen met het vliegtuig of met de auto. Hoewel elke kat een reisgenoot kan zijn op basis van zijn individuele persoonlijkheid, zijn er een paar rassen die super chill zijn en betere reisgenoten kunnen zijn. Ze zijn ook een van de door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurde huisdieren die in de cabine zijn toegestaan, dus misschien wilt u een klein ras overwegen als u op zoek bent naar een reisgenoot.

Regelmatig reizen is naadloos als je alleen bent, maar als je kleine huisdieren hebt, moeten je voorbereidingen misschien uitgebreider zijn. Hun compacte formaat en ontspannen karakter maken het voor hen gemakkelijk om te chillen in hun koerier onder de stoel, wat een vereiste is voor vliegreizen. Afgezien van dergelijke beperkingen, wilt u ook een dier dat van reizen houdt of op zijn minst geen last heeft van reizen. Honden zijn ook geweldige roadtrip-maatjes, en zullen waarschijnlijk veel gelukkiger zijn om met je mee te reizen dan dat ze thuis zouden zijn zonder jou in de buurt.

Afhankelijk van of u met uw huisdier wilt reizen of thuis wilt laten, kunt u kiezen voor een middelgroot of onderhoudsarm huisdier. Of je nu in een kleine ruimte woont en geen groot dier kunt hebben, je bent de hele tijd weg en kunt niet goed voor een actiever dier zorgen of dat je gewoon een huisdier wilt dat onderhoudsarm en ontspannen is, zakhuisdieren zijn geweldige metgezellen voor de niet-hond- en niet-kattenmensen. Voor dierenliefhebbers overal zijn er echter huisdieren die je kunt houden, zelfs op een drukke agenda en op frequente reizen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *