Welk huisdier moet je krijgen als je veel reist?

Vissen zijn enkele van de gemakkelijkste dieren om voor te zorgen. Het is duidelijk dat je niet met ze kunt spelen zoals je zou doen met een hond of een kat, maar als je nooit thuis bent, moet je wat offers brengen. Een aquarium vol exotische vissen is een geweldige aanvulling op het huis en ze zijn ook goede huisdieren. Als u een reisgenoot met het vliegtuig wilt, kiest u een kat of hond.

Als je meestal rijdt, neem dan je konijn of knaagdier mee. Als je je huisdier lange tijd thuis laat, heb je een onderhoudsarm huisdier nodig, zoals een balpython, schildpad of tarantula. Zoals de naam al aangeeft, zal de Portugese Waterhond een geweldige metgezel zijn als je graag uitstapjes maakt naar meren, rivieren en alle andere watermassa's. Geclassificeerd als een werkhondenras, is de PWG slim, gretig om te behagen en werpt slechts minimaal.

Extreem slim, klein van formaat en bijna volledig schuurvrij, de speelgoedpoedle neemt minimale ruimte in beslag en maakt bijna geen rommel, en kan stil blijven tijdens lange autoritten. Voor degenen onder ons die graag actief blijven tijdens onze reizen, is de Duitse Kortharige Pointer een loyale, atletische, onfeilbare keuze. Hun korte haar is gemakkelijk te onderhouden en hun speelse karakter maakt ze geweldig rond mensen en honden. Ze zijn extreem gehoorzaam en moeten regelmatig worden getraind.

Dalmatiërs geclassificeerd als „koetshonden” werden gefokt om paardenkoetsen (en nu brandweerlieden) te begeleiden, waardoor ze een ideaal ras zijn om op een lange reis te maken. Ze zijn geweldige waakhonden en zijn extreem atletisch, perfect voor hardlopers, wandelaars en motorrijders. Compact, energiek en extreem speels, Jack Russel Terriers zijn perfect voor wie op zoek is naar een ras dat al je reizen bijhoudt. Kies voor de kortharige Jack Russel om minimale uitval te verzekeren.

Honden zijn de beste metgezel en beste reispartner. Ze zijn nog betere reispartner dan een mens. Ze zijn blij, vol enthousiasme en gaan graag waar je ze meeneemt. Ze weten altijd waar het beste streetfood verkrijgbaar is.

Honden zijn het perfecte alarm voor jou. Niemand kan je bedriegen, als je met je hond reist, denkt iedereen misschien dat je een local bent. Deze kleine honden hebben de grootte en de slimheid om ze ongelooflijk reisvriendelijk te maken. Speelgoedpoedels (hierboven afgebeeld) zijn vriendelijk met andere huisdieren, vreemden en kinderen.

De intelligentie van de poedels maakt ze zeer aanpasbaar en gemakkelijk te trainen. Boston-terriërs staan bekend als zeer aanpasbaar, waarvan elke reiziger weet dat het een noodzakelijke eigenschap is om de wereld te galavanten. Yorkshire Terriers hebben lagere trainingsbehoeften, waardoor ze geweldig zijn voor de meer relaxte reizigers, in tegenstelling tot actief reizen. Hoewel elke kat een reisgenoot kan zijn op basis van zijn individuele persoonlijkheid, zijn er een paar rassen die super chill zijn en betere reisgenoten kunnen zijn.

De Glen of Imaal Terrier is een zeldzaam hondenras dat nieuwsgierig en intelligent is, waardoor ze gemakkelijk te trainen zijn voor reizen. Afgezien van dergelijke beperkingen, wilt u ook een dier dat van reizen houdt of op zijn minst geen last heeft van reizen. De Yorkie is dapper en zelfverzekerd, dus ze zullen klaar zijn om net zoveel te ontdekken als jij tijdens je reisreizen. Slim en gelukkig, de Brussels Griffon is een geweldige reisgenoot in de meeste reisscenario's, zoals de meeste andere theekopjes hondenrassen.

Als u een kleinere hond nodig heeft voor uw actieve reizen, maar geen vaardigheid wilt opofferen, dan is dit hondje misschien wel het juiste reisvriendelijke hondenras voor jou. Reizen met honden is niet altijd gemakkelijk, zelfs als uw huisdier graag in een auto rijdt of een vliegtuigvlucht niet erg vindt. Shih Tzu-honden, een van de schattigste honden ter wereld, staan ook bekend als een van de meest reisvriendelijke hondenrassen omdat ze kalm zijn en weinig zin hebben om te blaffen. Hun vriendelijkheid met andere huisdieren, kinderen en vreemden zal worden gewaardeerd wanneer ze met een groep vreemden reizen.

Niet alle huisdieren zijn echter goede reisgenoten, dus het is belangrijk om te weten wat wat is voordat je een huisdier krijgt als je iemand bent die veel reist. Hun behendigheid en gehoorzaamheid maken ze geweldig voor actieve reizen zoals wandelen of kamperen, maar niet zo goed voor passief reizen. Als u van reizen houdt of voor uw werk moet reizen, moet u mogelijk een ras adopteren dat die uitdaging aankan, reisvriendelijke hondenrassen. Deze hondjes zijn een koppige en eigenzinnige hond en hebben een sterke, ervaren trainer nodig om hen en de eigenaar te beschermen, vooral op nieuwe reisreizen.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *