Welke hond reist?

Bekend om hun prachtige witte jas en hun popachtige donkere ogen, heeft het verkleinwoord Bichon Frise de perfecte verhoudingen om het hoofd te bieden aan de beproevingen van reizen in kleine ruimtes. Yorkshire Terriers worden ook beschouwd als een bijzonder sociaal hondenras, wat betekent dat ze vaak meer dan enthousiast zijn om hun baasjes te vergezellen tijdens hun reizen. Een van de meest reisvriendelijke hondenrassen, de Affenpinscher is toleranter voor temperatuurveranderingen dan andere kleinere honden. Schakel JavaScript in om deze site volledig te ervaren.

JavaScript inschakelen De VS. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft een tijdelijke schorsing uitgevaardigd van honden (handbagage of gecontroleerd), inclusief volledig opgeleide hulphonden, reizen naar de VS. Uit een land dat wordt beschouwd als een hoog risico op hondsdolheid. Alleen hulphonden die naar de VS reizen.

Uit landen met een hoog risico met een goedgekeurde CDC Dog Import Permit, of die voldoen aan CDC U, S. Vaccinatie- en microchipvereisten kunnen op American vliegen. Katten uit landen met een hoog risico worden tijdens de schorsing niet geaccepteerd als handbagage of gecontroleerde huisdieren. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo.

Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. We accepteren alleen ingecheckte huisdieren aan de kassa voor actieve dienst US, S. Personeel van het ministerie van Buitenlandse Zaken dat op officiële bevelen reist. Volledig opgeleide hulphonden mogen gratis in de cabine vliegen als ze aan de vereisten voldoen.

Neem voor uw reis contact op met Reserveringen, zodat we u op de hoogte kunnen stellen van eventuele vereisten of reiswijzigingen die van invloed kunnen zijn op u en uw huisdier, zoals vliegtuigbeperkingen. Reserveringen en ticketwijzigingen Het Australische ministerie van Landbouw en Watervoorraden accepteert geen aanvragen voor het importeren van assistentie- of hulpdieren van andere soorten dan honden. Een hulp- of hulphond die is geaccrediteerd door een Australische staat of territoriumregering komt ook in aanmerking. In de meeste gevallen keren deze dieren terug naar Australië.

Australische vereisten voor assistentie- en hulphonden Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen U bent verantwoordelijk voor het voldoen aan alle toelatingseisen en moet de afdeling ten minste 3 werkdagen voor export op de hoogte stellen van de beoogde aankomst van de hond. Wanneer u met een huisdier naar Trinidad en Tobago (POS) reist, kunt u niet vóór 8.00 uur op een vlucht aankomen. En Puerto Rico moet minstens 8 weken oud zijn. Alle honden (handbagage en gecontroleerd) reizen naar de VS, S.

Moet voldoen aan de overheidsvoorschriften inzake vaccinaties. Vereisten Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Regels voor quarantaine van dieren in Hawaï Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Alle huisdieren die naar Mexico reizen, moeten voldoen aan de overheidsvoorschriften inzake vaccinaties.

Overheidsvoorschriften en vaccinaties in Mexico Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Je kunt niet reizen met een handbagage op transatlantische reizen. Wanneer u met een gecontroleerd huisdier naar de Europese Unie (EU) reist, bent u verantwoordelijk voor het voldoen aan alle toelatingseisen. Uw huisdier moet een tatoeage of geïmplanteerde microchip hebben die overeenkomt met het ID-nummer op zijn vaccinatiekaart.

Afgezien van hulpdieren, kun je niet met een gecontroleerd huisdier naar het VK reizen, K. Of Ierland, maar je kunt honden en katten vervoeren naar Londen (LHR) en Manchester (MAN) met American Airlines Cargo. Vervoer uw huisdier met American Airlines Cargo Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. U kunt niet met een handbagage reizen op transpacific reizen.

Hoewel je met een ingecheckt huisdier van Japan naar Los Angeles (LAX) of Dallas-Fort Worth (DFW) kunt reizen, zijn huisdieren niet toegestaan als ingecheckte tassen naar Japan. Volgens USDA-beperkingen moeten dieren elke 12 uur water krijgen, dus voor reizen met een gecontroleerd huisdier naar LAX of DFW moet u een vlucht van 12 uur of minder boeken. Japanse quarantaineservice voor dieren Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. U kunt reizen met uw huisdierendrager en 1 persoonlijk item, maar u mag geen handbagage meenemen naast een hondendrager en persoonlijke spullen.

In plaats daarvan vervangt de kennel uw handbagage. Als uw huisdier te groot is om in de cabine te vliegen, moet het reizen met American Airlines Cargo. Houd er rekening mee dat we alleen gecontroleerde huisdieren accepteren voor US, S in actieve dienst. Personeel van de Buitenlandse Dienst van het ministerie van Buitenlandse Zaken dat op officiële bestellingen reist, en de hondendrager moet voldoen aan alle kennelrichtlijnen voor gecontroleerde huisdieren.

Als u niet aan deze vereisten voldoet, mag uw huisdier niet reizen. Kennelrichtlijnen voor gecontroleerde huisdieren Kinderwagens voor huisdieren moeten worden gecontroleerd aan de kassa en alle kosten voor ingecheckte tassen zijn van toepassing. Contact opnemen met reserveringen om maximale afmetingen te controleren. Neem contact op met Reserveringen om uw huisdier van tevoren te plannen.

We accepteren alleen ingecheckte huisdieren voor actieve dienst US, S. Er mogen maximaal 2 huisdieren worden gecontroleerd en ze moeten voldoen aan de minimumleeftijd en gezondheidseisen van de bestemming. Aangezien de capaciteit beperkt is, accepteren we gecontroleerde huisdieren op basis van wie het eerst komt. Alle USDA-gezondheidsvereisten Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.

Katten moeten minstens 8 weken oud zijn wanneer ze binnen de VS reizen. Honden moeten minstens 8 weken oud zijn wanneer ze binnen de VS reizen. Als je naar de VS reist, S. Honden die aankomen uit landen met een hoog risico moeten minstens 16 weken oud zijn en hun hondsdolheid schoten hebben voordat ze naar de VS reizen, S.

Controleer of je reis begint in een land met een hoog risico. U moet ook 24 uur lang instructies geven voor voeding en water geven. Tenzij gespecificeerd door een dierenarts, kunt u geen instructies achterlaten met de tekst 'geen voedsel of water. U kunt niet met een huisdier reizen als de grondtemperatuur lager is dan 45 graden Fahrenheit (7,2 graden C) op elke locatie op de reisroute.

Mogelijk hebt u een extra brief nodig voor lange reizen. Als de temperatuur lager is dan 20 graden Fahrenheit (-6,6 graden C), kan uw huisdier niet worden gecontroleerd, zelfs niet met een brief van uw dierenarts. Uw huisdier vervoeren met American Airlines Cargo Opent een andere site in een nieuw venster die mogelijk niet voldoet aan de toegankelijkheidsrichtlijnen. Op luchtvaartmaatschappijen die huisdieren toestaan om te reizen, zijn alleen kleine honden en katten toegestaan die in speciale dragers onder de stoel passen in de cabine.

Hun eigenaren moeten voor hen zorgen tijdens eventuele tussenstops. Sommige luchtvaartmaatschappijen laten ze mogelijk niet toe in de cabine en vervoeren ze als lading in een verwarmd en geventileerd ruim. Katten en honden kunnen op deze manier beter reizen en rusten, omdat het stiller en donkerder is, volgens de International Air Transport Association. Als je een hond hebt die meer dan 20 pond weegt, moet hij mogelijk in het vrachtruim van het vliegtuig reizen.

Als uw hond zich in het laadruim bevindt, kunt u hem tijdens de vlucht niet zien. Niet alle luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie echter aan, omdat het vrachtdek onder druk moet worden gezet om reizen met huisdieren mogelijk te maken. En van dat aantal reist ongeveer 37% van de eigenaren van gezelschapsdieren elk jaar daadwerkelijk met hun huisdieren, een stijging van slechts 19% tien jaar geleden. De International Pet and Animal Transportation Association meldde dat wereldwijd jaarlijks meer dan vier miljoen levende dieren in vliegtuigen worden vervoerd.

Om stress te verminderen, moet u uw hond van tevoren aan de drager laten wennen, bekende items zoals speelgoed en dekens van huis meenemen, onderzoek kalmerende traktaties en kalmerende hulpmiddelen en proberen vluchten zo kort mogelijk te houden. Zoals veel kleine honden, is de Yorkie gevoelig voor de kou en geeft hij de voorkeur aan warm reizen, wat belangrijk is om in gedachten te houden, maar als je in een auto reist, is dit een perfecte metgezel om te adopteren. Als u van plan bent uw hond mee te nemen naar een land met een hoog risico op hondsdolheid bij honden, moet u de invoervereisten herzien voordat u de Verenigde Staten verlaat, omdat uw hond mogelijk niet naar de Verenigde Staten mag terugkeren vanwege de huidige tijdelijke schorsing, die van toepassing is op honden die in de Verenigde Staten wonen en naar landen met een hoog risico zijn gereisd, al was het maar voor een kort bezoek. Zoals de naam al aangeeft, zal de Portugese Waterhond een geweldige metgezel zijn als je graag uitstapjes maakt naar meren, rivieren en alle andere watermassa's.

Dit oude hondenras, liefkozend bekend als zachte reuzen, lijkt misschien een verrassende keuze voor degenen die graag reizen. Deze honden hebben vaak een geniaal en gemakkelijk karakter, wat betekent dat ze vrienden zijn voor degenen die de open weg op willen gaan. Als het absoluut noodzakelijk is voor een hond of kat om in lading te reizen, moet deze zich in een stevige container bevinden met voldoende ruimte om te staan en te zitten, om normaal te draaien terwijl hij staat en in een natuurlijke positie gaat liggen. Om in het laadruim te mogen, moet uw hond in een kist zitten die groot genoeg is om te staan, te bewegen, te zitten en zijn hoofd te draaien.

De AHT is een haarloze raszuivere kleine gezelschapshond die zowel aanpasbaar als intelligent is, waardoor deze hondjes de perfecte reisgenoot zijn. Om een dergelijk scenario te voorkomen, hebben we informatie verzameld over de beste hondenrassen om te vliegen, luchtvaartmaatschappijen met huisdierenbeleid en essentieel reisadvies om uw hond comfortabel en veilig te houden terwijl hij in de lucht is. Als u zich zo voelt, en u reist niet vaak met het vliegtuig, dan zijn de volgende reisvriendelijke hondenrassen beter geschikt voor u. Volgens de American Veterinary Medical Association (AVMA) wordt het in de meeste gevallen niet aanbevolen om uw hond te kalmeren tijdens vliegreizen.

Als u een aparte stoel en ticket voor uw hond koopt, mag u uw hond en drager op de stoel houden. Sommige luchtvaartmaatschappijen zullen uw dierenarts om een bewijs van vaccinaties of gezondheidscertificaten vragen om uw hond in een vliegtuig te laten vliegen. Collies zijn jachthonden die nog steeds graag blaffen en huilen, dus ze zijn misschien niet goed voor „rustig reizen”, en ze zullen de training nodig hebben om dit verlangen om ook luid te zijn te beteugelen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *