Zijn honden goed met reizen?

Honden in alle soorten en maten kunnen de perfecte reisgenoten zijn voor mensen met een passie voor reizen, of het nu over land, over zee of door de lucht is. Hondenbezitters van globetrottende honden mogen niet beperkt blijven tot het kiezen van alleen het kleinste ras, zelfs wanneer ze per vliegtuig reizen, volgens de American Kennel Club (AKC). Compact, energiek en extreem speels, Jack Russel Terriers zijn perfect voor wie op zoek is naar een ras dat al je reizen bijhoudt. Kies voor de kortharige Jack Russel om minimale uitval te verzekeren.

Deze honden zijn snel en wendbaar. Als een van de beste reisvriendelijke hondenrassen zijn het vriendelijke en sociale honden om mee te nemen. Dit klassieke en geliefde ras zal vriendelijk zijn voor alle nieuwe vrienden die je onderweg maakt. En hij staat aan je zijde terwijl je in meren zwemt en bergachtige paden oprent.

De Labrador Retriever is zachtaardig en actief en zal een liefdevolle aanvulling zijn op uw gezin dat altijd onderweg is. Verwacht niet dat dit hondje op schoot blijft zitten. Norwich Terriers, zoals Pet Central uitlegt, blijven graag bezig. Ze zijn een soort pick-up-and-go ras.

Als je verliefd bent op het verkennen van deze wijde wereld, is de Norwich Terrier het soort ras dat je aan je zijde hebt. Het bewijs zit in de pudding, of in dit geval de naam. De Portugese Waterhond houdt in feite van het water. Als je constant naar het strand of het meer of de rivier of zelfs gewoon naar het zwemgat reist, zal de Portugese Waterhond de eerste in de auto zijn.

Het is niet verrassend dat dit ras die reputatie waarmaakt, zoals bevestigd door veel eigenaren van gezelschapsdieren en hondentrainers. Of u uw hond in de cabine in het vliegtuig kunt brengen, hangt grotendeels af van de grootte en het gewicht van uw hond. Er zijn maximaal twee huisdieren per reiziger en honden moeten tijdens uw vlucht worden vastgezet in een geschikte drager onder de stoel voor u. Als de gedachte om uw hond aan uw voeten te hebben u angstig maakt of als u meer ruimte wilt om zich met uw pup te verspreiden, kan het zinvol zijn om uw hond zijn eigen stoel te kopen als u het zich kunt veroorloven.

Als je graag deze levensstijl leeft en op zoek bent naar een hond en al hun speelgoed aan de mix, dan zijn er de beste hondenrassen om op reis te gaan, zodat je altijd een avontuurlijke maatje kunt hebben. Dit zijn aanhankelijke hoektanden met korte, gemakkelijk te verzorgen jassen zijn een ander type meest reisvriendelijke honden. De veiligste manier voor uw hond om in de auto te reizen, is in een krat die met behulp van een veiligheidsgordel of andere veilige middelen aan het voertuig is verankerd. Als je van reizen houdt, maar er een hekel aan hebt om je hond achter te laten, moet je jezelf vertrouwd maken met regels, voorschriften en veiligheidsadvies voor het vliegen met een hond in een vliegtuig.

Sterk en energiek, het zijn kleine honden die een actieve eigenaar kunnen bijhouden, maar het prima vinden om een beetje luier te zijn. Voordat je met je pup de open weg opgaat, moet je je hond naar de dierenarts brengen voor een controle, vooral als je een langere reis maakt. Deze honden staan graag in het middelpunt van de belangstelling en zullen je graag overal volgen tijdens je reisactiviteiten. Zoals de naam al aangeeft, zal de Portugese Waterhond een geweldige metgezel zijn als je graag uitstapjes maakt naar meren, rivieren en alle andere watermassa's.

Als een hond groter is dan 20 pond, kan de luchtvaartmaatschappij vereisen dat uw hond in het vrachtruim van het vliegtuig vliegt. Hierdoor kunt u uw hond in zijn drager op de stoel hebben, in plaats van op de grond, onder de stoel voor u. Ze zijn een van de beste reisvriendelijke hondenrassen voor mensen met allergieën en ze zijn gemakkelijk schoon te houden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *