Wat is de gemakkelijkste manier om met een hond te reizen?

Als u van plan bent uw huisdier mee te nemen op vakantie, is autorijden meestal een betere optie. Als u niet met de auto kunt reizen, zal uw huisdier waarschijnlijk gezonder en gelukkiger zijn als u hem achterlaat onder de hoede van een oppas of instapkennel. En van dat aantal reist ongeveer 37% van de eigenaren van gezelschapsdieren elk jaar daadwerkelijk met hun huisdieren, een stijging van slechts 19% tien jaar geleden. De International Pet and Animal Transportation Association meldde dat wereldwijd jaarlijks meer dan vier miljoen levende dieren in vliegtuigen worden vervoerd.

Er zijn veel veiligere manieren om met je hond te rijden. Sommige honden zijn getraind om te ontspannen in dragers of kennels en vinden het de beste manier om te reizen. Voor sommige nerveuze honden kan het een goed idee zijn om de kist te bedekken met een deken of hoes om prikkels en afleiding van buitenaf te beperken. Denk je erover om je hond mee te nemen op je volgende vakantie, maar het is te ver om te rijden? Of misschien verhuist u door het land of de wereld.

Wat zijn je opties? Met informatie van Trupanion, PetFriendly Travel, de Humane Society en USA Today zijn hier de 4 beste manieren om uw hond te vervoeren. Acclimatiseer uw huisdier aan zijn drager. Als je de koerier op een comfortabele plek achterlaat, zoals de woonkamer of je slaapkamer, worden ze minder bang om erin te stappen om het huis te verlaten. Voordat u met uw hond met de trein, het vliegtuig of de auto reist, wilt u misschien een paar producten ophalen die het proces soepeler kunnen maken, van een duurzame drager en ultraabsorberende plaskussens tot een stevig harnas en een waterbestendige tas om alle spullen mee te nemen.

Hier zijn 15 producten beschikbaar op Amazon die reizen met honden gemakkelijker maken. Als je graag comfortabel reist, ga er dan van uit dat je pup dat ook doet. Een van de gemakkelijkste manieren om reizen comfortabel te maken voor uw huisdier, is door hun draagzak te voorzien van de zachtste deken die u zich kunt voorstellen. Hoewel er veel zachte dekens bestaan, is deze huisdiervriendelijke sherpa-stijl vooral populair bij hondenbezitters.

De bestseller van Amazon heeft meer dan 22.000 recensenten en is verkrijgbaar in vijf maten en zes kleuren. En hoewel auto de overweldigend geprefereerde optie blijft, reizen ouders van gezelschapsdieren ook met het vliegtuig en trainen ze met hun huisdieren. Het heeft reflecterende stiksels voor nachtelijke veiligheid, en het is de perfecte oplossing voor reizen of andere activiteiten wanneer u niet wilt dat uw handen vastgebonden zijn. Sommige luchtvaartmaatschappijen vereisen veterinair bewijs van vaccinaties en een schadeloosstelling of ontheffing van de reiziger.

Volg deze tips voor reizen met een hond per auto, vliegtuig en trein, en je stelt zowel jou als je huisdier klaar voor een soepele rit. Groter dan dat, en je pup zal in het vrachtruim moeten reizen, met de bagage en vracht. Hoewel sommige huisdieren zich over het algemeen goed gedragen, kan autorijden met een ongeremde hond onveilig zijn, niet alleen voor de bestuurder, maar ook voor het huisdier en veel chauffeurs weten niet hoe ze met een hond in een auto moeten reizen zonder zichzelf of hun harige vrienden in gevaar te brengen. Ik heb echter geleerd dat je, met onderzoek en een beetje extra planning, je harige vrienden mee kunt nemen op de meeste reisavonturen en het is niet zo moeilijk als je misschien denkt.

Alle informatie die door Condé Nast Traveler wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt. Met de juiste planning en aandacht voor je hond, kan samen reizen een lonende ervaring zijn. Als u internationaal reist, dient u voor vertrek ook contact op te nemen met uw bestemming om er zeker van te zijn dat uw huisdier voldoet aan alle gezondheidsvereisten voor binnenkomst. Don't Forget Travel Insurance Reisverzekering beschermt u tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen.

En godzijdank, want je zult dankbaar zijn dat je een fles vlek- en geurverwijderaar hebt als je met een hond reist. Afhankelijk van uw stijl van reizen over land (auto of trein) en de regels van het bedrijf, kunt u met uw huisdier naar de boot lopen of rijden. De Texsens Bubble Backpack is een slanke, ultramoderne rugzak die door de meeste grote luchtvaartmaatschappijen is goedgekeurd voor reizen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *