Vinden honden het goed met reizen?

Als het vervoeren van uw huisdier door de lucht de enige optie is, kijk dan of ze met u in de cabine kunnen reizen. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u tegen een extra vergoeding een kat of kleine hond in de cabine meenemen. Maar u moet de luchtvaartmaatschappij ruim van tevoren bellen; er zijn limieten aan het aantal dieren dat in de cabine is toegestaan. Door Matt Meltzer, Katherine LaGrave en Sarah Kuta Vliegen met een hond roept echter veel vragen op, vooral voor first-timers.

Hoe werkt reizen met een niet-dienstbare, niet-emotionele steunhond precies? Hoeveel kost het? Is het veilig? Hier is alles wat u moet weten over vliegen met een hond, van hoe u de vlucht boekt, tot wat voor soort papierwerk vereist is. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur om te zien welke hondenrassen ze aan boord toestaan. Rassen met afgesnauwde neuzen (zoals mopshonden) worden meestal uit het laadruim verbannen omdat hun gezichtsstructuur het moeilijk voor hen kan maken om normaal te ademen. Bully rassen, zoals pitbulls, kunnen ook volledig worden verboden om te vliegen.

De meeste luchtvaartmaatschappijen staan maar een paar honden per vlucht toe, dus bel en zorg ervoor dat het vliegtuig ruimte heeft voor jou en je hond voordat je boekt. Zorg er daarom altijd voor dat u en uw huisdier tegelijkertijd reserveert. Condé Nast Traveler geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling. Alle informatie die door Condé Nast Traveler wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt.

De meeste luchtvaartmaatschappijen vervoeren geen hond bij temperaturen hoger dan 85F graden of lager dan 45° F. Plan een late of vroege aankomst om complicaties met het weer te voorkomen. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo. Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming.

Houd op de dag van de reis het ontbijt bij uw hond. Reizen op een lege maag minimaliseert het risico op misselijkheid en braken. Voer een kleine maaltijd wanneer u aankomt op uw avondbestemming. Bied water aan bij alle ruststops die u tijdens de rit maakt.

Pak afvalzakken voor huisdieren in om uw hond op te halen als dat nodig is. Draag een paar voedselzakken met ritssluiting, wat papieren handdoeken en een paar wegwerphandschoenen voor elke noodzakelijke reiniging en insluiting van een ontlasting- of urineongeval in het voertuig. Op luchtvaartmaatschappijen die huisdieren toestaan om te reizen, zijn alleen kleine honden en katten toegestaan die in speciale dragers onder de stoel passen in de cabine. Hun eigenaren moeten voor hen zorgen tijdens eventuele tussenstops.

Sommige luchtvaartmaatschappijen laten ze mogelijk niet toe in de cabine en vervoeren ze als lading in een verwarmd en geventileerd ruim. Katten en honden kunnen op deze manier beter reizen en rusten, omdat het stiller en donkerder is, volgens de International Air Transport Association. En van dat aantal reist ongeveer 37% van de eigenaren van gezelschapsdieren elk jaar daadwerkelijk met hun huisdieren, een stijging van slechts 19% tien jaar geleden. De International Pet and Animal Transportation Association meldde dat wereldwijd jaarlijks meer dan vier miljoen levende dieren in vliegtuigen worden vervoerd.

Reizen met mijn honden zijn kleurrijker en lokaal gericht, en dwingen me om delen van mijn bestemming te verkennen die ik nooit zou hebben meegemaakt als ik hondloos was geweest. Als iemand die enorm gepassioneerd is over reizen EN honden, wilde ik delen wat ik onderweg heb geleerd over deze opkomende trend. Vaak is het niet nodig om de temperatuur van de bagage te regelen, en dit kan slecht nieuws zijn voor uw hond. Voor grotere honden zijn er verschillende goed ontworpen „hondenveiligheidsgordels” voor terughoudendheid op de achterbank.

Vraag voordat je aan boord gaat of je kunt zien hoe je hond in het vliegtuig wordt geladen, zodat je weet dat ze hem veilig heeft gemaakt. Vergeet niet dat sommige honden niet van reizen houden, en dat uw hond misschien liever thuis blijft met een hondenoppas. Stel het kinderslot in op elektrische ramen zodat uw hond niet per ongeluk zelf een raam kan openen of sluiten door op de knop te stappen. Om ervoor te zorgen dat uw hond in aanmerking komt om met een commerciële luchtvaartmaatschappij te vliegen, controleert u het huisdieren-in-cabinebeleid van een luchtvaartmaatschappij, zegt huisdiertransportservice Pets2Fly, die ook opmerkt dat „vliegen in de cabine hoogstwaarschijnlijk de veiligste manier is om te reizen voor sommige rassen.

Of Ierland, maar je kunt honden en katten vervoeren naar Londen (LHR) en Manchester (MAN) met American Airlines Cargo. Dit betekent dat u uw kennelhond meeneemt naar de vrachtfaciliteit, begeleid door een medewerker van een luchtvaartmaatschappij. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *