Waar worden honden opgeslagen in vliegtuigen?

Huisdieren kunnen als vracht worden vervoerd als ze niet worden begeleid, en veel vrachtafdelingen van luchtvaartmaatschappijen hebben specialisten in dienst in het verkeer van dieren. Dieren moeten altijd worden vervoerd in onder druk staande ruimen. Sommige luchtvaartmaatschappijen staan toe dat de kennel als handbagage in de passagierscabine wordt vervoerd als deze onder de stoel past. Uw hond of kat wordt vastgezet in hun IATA-conforme krat voordat hij aan boord gaat van de vlucht.

De meeste luchtvaartmaatschappijen zorgen ervoor dat uw huisdier aan boord gaat en van boord gaat van het vliegtuig met voorrang. Het laadruim heeft een speciale ruimte voor huisdieren en de kist van uw huisdier wordt in de daarvoor bestemde ruimte in het vliegtuig vastgezet. Door Matt Meltzer, Katherine LaGrave en Sarah Kuta Vliegen met een hond roept echter veel vragen op, vooral voor first-timers. Hoe werkt reizen met een niet-dienstbare, niet-emotionele steunhond precies? Hoeveel kost het? Is het veilig? Hier is alles wat u moet weten over vliegen met een hond, van hoe u de vlucht boekt, tot wat voor soort papierwerk vereist is.

Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur om te zien welke hondenrassen ze aan boord toestaan. Rassen met afgesnauwde neuzen (zoals mopshonden) worden meestal uit het vrachtruim verbannen omdat hun gezichtsstructuur het moeilijk voor hen kan maken om normaal te ademen. Bullebakrassen, zoals pitbulls, kunnen ook volledig worden verboden om te vliegen. De meeste luchtvaartmaatschappijen staan maar een paar honden per vlucht toe, dus bel en zorg ervoor dat het vliegtuig ruimte heeft voor u en uw hond voordat u boekt.

Zorg er daarom altijd voor dat u en uw huisdier tegelijkertijd reserveert. Condé Nast Traveler geeft geen medisch advies, diagnose of behandeling. Alle informatie die door Condé Nast Traveler wordt gepubliceerd, is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies en u dient geen actie te ondernemen voordat u een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg raadpleegt. Als u een onbeantwoorde vraag heeft over hondenreizen of kattenreizen, stuur ons dan een bericht of bel - we praten altijd graag over het verplaatsen van uw huisdier naar het buitenland.

Om deze vragen en meer te beantwoorden, volgt hier een overzicht van de verzendprocedure voor honden van een typische luchtvaartmaatschappij. Staten als Hawaï), begin met het onderzoeken van lokale diereninvoerwetten zodra je erover nadenkt om je hond uit te nodigen (vraag het maar aan Johnny Depp, die in de problemen kwam om zijn Yorkshire terriers naar Australië te brengen). Zodra uw hond zijn ticket heeft, gaat u naar de dierenarts en ontvangt u een gezondheidscertificaat waarin staat dat hij gezond genoeg is om te vliegen en op de hoogte te zijn van zijn immunisaties. De hond begon naar verluidt te hijgen in zijn besloten ruimte en werd later tijdens de vlucht ontdekt dat hij dood was.

Zorg ervoor dat je je hond meeneemt op een lange wandeling voor de reis, zodat hij of zij niet met een volle blaas aan boord gaat van de vlucht. Brachycefalie wordt beschouwd als een aandoening bij mensen en vele andere soorten, terwijl voor een aantal hondenrassen de aandoening een natuurlijke variatie is. Ervan uitgaande dat de luchtvaartmaatschappij u toestaat om uw hond in te checken als bagage, moet u 2-4 uur voor het instappen op de luchthaven zijn. Voor grote honden zijn deze echter gewoon niet geschikt - neem contact met ons op en we zullen een prijs samenstellen om een houten kist van de juiste grootte op te nemen.

Dieren die gewond, verloren of gedood zijn terwijl ze in handen van een luchtvaartmaatschappij zijn, hoeven dus niet te worden gemeld als ze van een fokker naar een detailhandelaar, naar een nieuwe eigenaar of naar een hondenshow werden verscheept. Sommige katten en honden met stompe neus hebben moeite met ademhalen, en sommige hondenrassen, zoals mopshonden, raken gemakkelijk oververhit, waardoor ze minder dan ideale ingecheckte bagage zijn. Wanneer een potentiële koper op zoek is naar een puppy, willen ze een hond kopen die een lang, gezond leven zal leiden. Laten we dus meteen ingaan op de veelvoorkomende mythen over vliegende katten en honden als lading, en we zullen de realiteit delen op basis van bijna 20 jaar ervaring.

Of het nu gaat om het vervoeren van een hond in het ruim of in de cabine, hij moet zich in een of andere container bevinden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *