Zijn honden oké als eigenaren op vakantie gaan?

Ja, het komt goed met je hond als je op vakantie gaat. Honden zijn veerkrachtig en als je de juiste stappen neemt om ervoor te zorgen dat er goed voor hem wordt gezorgd, dan komt het prima met hem. Als je geluk hebt, heb je familie of vrienden die bereid zijn om voor je te zitten. Ik probeer persoonlijk het instappen te vermijden wanneer dat mogelijk is.

Honden zijn sociale dieren en het verlaten van hun persoon zal in eerste instantie zeker een effect op hen hebben. Het zijn echter ook zeer aanpasbare wezens die zich zullen aanpassen aan het feit dat je er niet bent met een goede hoeveelheid voorbereiding. Zal mijn hond me missen als ik op vakantie ga? Je hond zal je missen als je op vakantie gaat, maar zal het beter aan als je hem in bekwame handen laat. Als u weet dat uw hond last heeft van verlatingsangst wanneer u op vakantie gaat, laat hem dan achter bij iemand die hem veel aandacht zal geven, zodat hij u niet te veel mist.

Ik vind het leuk dat je wat tips hebt gegeven bij het achterlaten van je hond, zoals hem achterlaten in de goede handen van een hondenoppas. Als u gaat reizen, is het raadzaam uw huisdier over te laten aan iemand die u volledig kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen. Dit kan een familielid of een vriend zijn. Op deze manier kunt u enkele van de belangrijkste instructies geven over de zorg voor uw huisdier zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw hond wordt verwaarloosd.

Als ik zonder mijn hond zou reizen, zou ik dit in gedachten houden. Sommige honden reageren goed op kalmerende feromoonproducten voor honden, dragen een ThunderShirt of nemen kalmerende supplementen. Veel hondenbezitters melden ook goed succes met CBD-traktaties of olie. Raadpleeg uw dierenarts voordat u een nieuw supplement probeert.

U kunt ook aan boord gaan van uw hond in een rustiek toevluchtsoord, hondenspa of luxe resort als u dicht bij een grootstedelijk gebied woont. Het geeft u volledige gemoedsrust, wetende dat er ervaren professionals zijn die niet alleen voor uw hond zorgen, maar ook voor uw huis in de tijd dat u weg bent. Anders is er geen reden dat uw gezonde hond moet worden gekennel met dieren die ziek, gewond of in nood zijn. Drake is hondengedragsdeskundige en hoogleraar Dierwetenschappen, evenals de auteur van talloze publicaties over hondengedrag, veiligheid en training.

Standaard kennels maken nog steeds gebruik van individuele kooien of kamers voor uw hond, maar goed gesocialiseerde honden worden normaal gesproken toegestaan om te spelen, en de meeste kennels bieden voldoende lichaamsbeweging voor de pups die bij hen blijven. Ik vond het leuk dat je in je artikel noemde over het trainen van je hond om te socializen, zodat het gemakkelijker is om hem te beheren. Als u het echt niet kunt verdragen om uw hond achter te laten, met een zorgvuldige planning en afhankelijk van het type reis, kunt u uw hond meenemen. Honden associëren hun baasjes overdag met verschillende evenementen, waaronder maaltijden (en de tijd dat ze worden afgeleverd), wandelingen en lekkernijen.

Of uw hond nu de week thuis doorbrengt of in een moderne hondenboetiek, een beetje onderzoek en vooruitplanning zorgen ervoor dat ze veilig en goed verzorgd zijn terwijl u weg bent. Zorg ervoor dat u uw hond vertrouwd maakt met de persoon voordat u hem daar laat blijven en laat ook gedetailleerde instructies achter, zelfs als u denkt dat u informatie overbelast, het zal de oppas helpen en u zich ook meer op uw gemak voelen, wetende dat ze zijn voorbereid met een document om naar te verwijzen voor het geval er vragen zijn. zou moeten komen en je bent onbereikbaar. Door uw hond een paar keer de oppas te laten ontmoeten voordat u vertrekt, voelt hij zich comfortabeler.

Eigenaren hebben de neiging om te vrezen voor zowel de mentale als fysieke gezondheid van hun honden terwijl ze weg zijn, waarbij 20 procent zich zorgen maakt dat de honden zichzelf kunnen verwonden of niet genoeg eten, en 60 procent zich zorgen maakt of alleen zijn langdurige angstproblemen zal veroorzaken. Hier zijn een paar tips van de Humane Society of the United States voor het kiezen van een pension voor uw hond.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *