Wat te doen als je een hond hebt en wilt reizen?

Wat te doen met huisdieren als je reist (katten en honden), zet ze in een Cattery of Kennels, Verplaats ze bij iemand die je vertrouwt. Huisdieren achterlaten bij een vriend of familielid. Huisdieren thuis laten als je op reis bent. En van dat aantal reist ongeveer 37% van de eigenaren van gezelschapsdieren elk jaar daadwerkelijk met hun huisdieren, een stijging van slechts 19% tien jaar geleden.

De International Pet and Animal Transportation Association meldde dat wereldwijd jaarlijks meer dan vier miljoen levende dieren in vliegtuigen worden vervoerd. Sommige staten hebben mogelijk vaccinaties en gezondheidscertificaten nodig. Neem contact op met de gezondheidsafdeling van uw bestemmingsstaat voordat u op reis gaat. Geloof me, als ik het je vertel, hou ik van mijn katten.

Voor mij is de term 'Cat Lady' geen belediging, het is een carrièredoel en levensampiratie. Mijn 10-jarenplan is om zoveel mogelijk katten hygiënisch mogelijk bij mij thuis te brengen en voor altijd van ze te houden. Dat is het ding met huisdieren, ze worden een deel van je familie en je houdt zoveel van de kleine beestjes dat je gewoon wilt dat ze zich altijd veilig en geliefd voelen, zelfs als je er niet bent. Dus, wat doe je ermee als je wilt reizen? Het is een probleem waarmee Matt en ik werden geconfronteerd en weten dat veel andere reisliefhebbers ook worden geconfronteerd.

Om u te helpen bij het oplossen van het probleem, volgen hier enkele suggesties over wat u met uw huisdieren kunt doen tijdens uw reis. Ik heb nogal wat uitwisselingswebsites voor huisdieren zien opduiken, waar je een profiel aanmaakt en je diensten aanbiedt als gratis huisdierenoppas. Het idee, naar mijn mening, is dat we allemaal samenwerken om elkaar te helpen. Dus ik zorg voor iemands hond en dan zorgen ze voor mijn kat, of iemand die geen huisdier heeft, maar van dieren houdt, zorgt voor je hond terwijl je weg bent.

Ik heb een van deze sites geprobeerd, maar het enige wat ik kreeg was dat veel mensen me vroegen om ze te helpen, maar TOTAAL niet bereid waren me te helpen. Als deze optie voor jou werkt, is dat cool, maar ik vond het een enorme tijdverspiller. Voor het grootste deel geven honden er het meest om dat ze bij hun mensen zijn, en „plaats is niet zo belangrijk. Dit maakt honden zeer levendige reisgenoten als we de tijd nemen om een positieve ervaring voor hen te creëren.

Het is echter belangrijk om na te denken over een aantal belangrijke logistieke kwesties om het reizen voor hen (en voor ons) zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken. Afhankelijk van het ras en de grootte van het dier kunnen ze als handbagage reizen of worden vervoerd via American Airlines Cargo. Handbagage huisdieren zijn beperkt tot katten en honden die voldoen aan de vereisten voor grootte, leeftijd en bestemming. Het inschakelen van een huisdierenoppas is een goede optie, net als het instappen van huisdieren thuis.

Bij het instappen thuis brengt u uw dieren naar het huis van een oppas in uw omgeving voordat u op vakantie gaat. Of u nu thuis instapt of een oppas inhuurt om bij u thuis te komen, hangt af van de behoeften van uw huisdier. Er is een tijdelijke schorsing voor honden geïmporteerd uit landen die CDC beschouwt als een hoog risico op hondsdolheid bij honden. Er zijn ook veel bronnen online om ervoor te zorgen dat uw hond gehoorzaam is en klaar is om de wereld in te trekken.

Bovendien is de kans groter dat u een „ja” krijgt op uw verzoeken als mensen zien dat uw hond zich goed gedraagt. Aan de andere kant zijn honden pakdieren en sociaal, dus zorg ervoor dat ze voldoende tijd hebben om met andere honden te spelen en te rennen. Ik hou van het idee om ze naar een internaat te brengen, omdat ze meer in de buurt van andere honden kunnen zijn. Ik kijk naar de twee honden van mijn zus terwijl ze weg is voor de zomer, maar ik heb iemand nodig die voor ze zorgt terwijl ik een korte vakantie neem.

Controleer echter of uw vakantie huisdiervriendelijk is, omdat veel plaatsen, waaronder parken en stranden, bekend staan om het beleid „geen honden toegestaan”. Voor grotere honden zijn er verschillende goed ontworpen „hondenveiligheidsgordels” voor terughoudendheid op de achterbank. Sommige honden kunnen het gewoon niet aan in kennels, daarom zal een verantwoordelijke hondenbezitter altijd eerst een proef hebben. Maar reizen met je hond zal veel beter zijn, dus hoef je je geen zorgen meer te maken over je hond ???? alleen mijn 2 cent.

Mijn grootvader heeft een hond en hij is op zoek naar iemand die er voor zorgt terwijl hij wordt behandeld. Of ze nu in de nieuwste chique hondenboetiek verblijven of bij oma verblijven met haar vier andere katten, het zal je misschien verbazen hoe goed ze het zullen doen. Er zijn talloze hondenpension kennels in bijna elk groot centrum, maar veel van hen nemen ook katten en andere huisdieren mee. Over gesproken, ik was van plan om deze maand het land uit te gaan voor een vakantie, wat betekent dat mijn hond Raffy alleen thuis wordt gelaten.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *